Florin şi-a găsit sfârşitul la doar 33 de ani. Greutăţile l-au trimis în străinătate, unde a plecat să strângă bani pentru o viaţă mai bună în România. Timp de 4 ani, a muncit la o grădină zoologică din Germania. Recent, tânărul din Mediaş se întorsese în ţară şi voia să se angajeze în Timişoara, însă viaţa i-a fost curmată înainte să apuce să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

Florin şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat de un individ. Înainte să fie ucis, a fost lovit cu cruzime de călăul său şi de încă doi bărbaţi, cu care avusese un conflict spontan. Cei patru s-au luat la ceartă, iar Florin a fost încolţit de cei 3 indivizi care s-au năpustit asupra lui.

Camera de supraveghere îl surprinde pe cel care i-a luat viața lui Florin

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază au avut loc în faţa unui bar, unde atât victima cât şi agresorii săi băuseră. Și-au dat seama că l-au lăsat pe tânăr fără suflare, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Camera de supraveghere îl surprinde pe cel care i-a luat viața lui Florin în timp ce fuge.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Crima care a șocat o lume întreagă! Fiul cunoscutei judecătoare, ucis în propria casă

Victima a agonizat până când şi-a dat ultima suflare. Alarma a fost dată de un bărbat care trecea prin zonă şi a descoperit cadavrul. Echipajele de salvare care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Florin.

Citeste si: VIDEO| Moartea misterioasă a unui tânăr de 20 de ani care muncea ca sezonier îngrozește litoralul

Doi dintre atacatori au fost prinși

Oraşul a fost împânzit de echipajele de poliţie. Oamenii legii au scormonit peste tot, iar după câteva ore de căutări l-au găsit pe unul dintre agresori. Fără nicio remuşcare, bărbatul, care este om al străzii, dormea într-o piaţă din Timişoara. La scurt timp, l-au prins şi pe al doilea atacator, cel care i-a luat viaţa tânărului.

Cei doi agresori au fost duşi la audieri, iar al treilea este în continuare căutat. Deocamdată, nu se ştie dacă tânărul ucis se cunoştea cu atacatorii săi. Florin nu era căsătorit şi nici nu avea copii.

Citeste si: VIDEO| Criminali în libertate: Un nou caz tulburător din județul Bihor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si