Oroarea ar fi provocat-o dintr-o frustrare după divorț: rămăsese fară bunuri și fără loc de muncă, în timp ce fosta soție începuse o viață nouă. Cu ultimele puteri, mama pruncului ucis spune că mai trăiește doar ca să îl vadă pe individ după gratii.

Încolțit de oamenii legii și ținut la pământ, până când a fost urcat în ambulanță- așa a fost capturat după ore-n șir de căutări monstrul cu chip de om care și-a ucis copilul ca să se răzbune pe fosta soție.

Polițiștii l-au găsit într-o pădure, cu leziuni pe corp, la câțiva kilometri distanță de mașina în care abandonase trupul neînsuflețit al micuțului Ghiorg.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Cluj

”De ce ați făcut rău copilului? Ați vrut să vă luați viața?”- Conștient, dar fără să scoată vreo vorbă, individul a fost dus la spitalul din Cluj, din cauza rănilor pe care și le făcuse pe trup.

Citeste si: VIDEO| Copilul unui medic, ucis din răzbunare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a primit îngrijiri medicale le-a mărturisit anchetatorilor că nu știe de ce și-a omorât băiețelul. Cert e un lucru: în urma autopsiei, a reieșit că micuțul fusese ucis sâmbăta, cu 48 de ore înainte de a fi găsit. Apoi, timp de două zile, omul cu mintea parcă înnebunită de furie, a plimbat cadavrul fragil cu mașina, pe unde a văzut cu ochii.

Declarația sfâșietoare a mamei care și-a pierdut copilul

”Credeți-mă că, undeva în sufletul meu, simt o bucurie că trăiește și toată viața lui de acum încolo o să conștientizeze și o să aibă fapta în fața lui. Mai mare pedeapsă decât asta nu trebuie niciunui om”, spune mama copilului.

”Sunt situatii in care agresorii care comit un omor poarta cadavrul cu ei sau il tin in casa ca si cum acel omor nu s-ar fi intamplat. Din punct de vedere psihologic poate sa fie o faza de negare”, susține Gabriela Groza, psiholog criminalist.

Individul a început să țeasă gânduri de răzbunare ucigașă după un șir de evenimente ce l-ar fi marcat. Ambii părinți i-au murit anul trecut, apoi soția l-a anunțat că vrea să divorțeze. În urma despărțirii, a rămas doar cu mașina cu care făcea taximetrie, și a fost nevoit să se mute cu chirie, într-un complex unde vecinii nu prea l-au vazut.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Ororile din "depozitul diavolului"

Motivul pentru care bărbatul și-ar fi ucis copilul

Picătura care a umplut paharul a fost săptămâna trecută, când mama băiețelului și-a anunțat fostul soț că se va muta cu noul iubit, în afara Clujului și că-l va lua și pe micuț cu ea. Asta se traducea prin vizite mai rare ale tatălui, care a simțit astfel că a pierdut totul. După ce și-a ucis copilul, omul a vrut, aparent, să-și ia viața, dar polițiștii l-au găsit conștient.

Individul va fi dus la audieri cel mai probabil joi și este cercetat pentru violență în familie sub aspectul omorului calificat. Asta înseamnă detenție pe viață, cu posibilitatea eliberării condiționate după 20 de ani. Între timp, mama băiețelului, medic de profesie, se pregătește de o înmormântare sfâșietoare.

Citeste si: VIDEO- Crimă înfiorătoare în gara din Timișoara. O cameră de supraveghere a surprins toată scena


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si