Mărturia exclusivă a lui Călin Pană după ce a fost bătut crunt de cei mai temuți interlopi: „Au sărit din mașină, au început să tragă...între timp ne-am dat jos și țipau...„Dă-i în cap că nu cade, dă-i și omoară-l!”...” a mărturisit fratele Alinei Pană de la Exatlon.

VIDEO| Mărturia exclusivă a lui Călin Pană după ce a fost bătut de interlopi

Costel și Sorin Raiciu din Clanul Litrașu sunt dați în urmărire națională. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor calificat după ce i-au bătut crunt pe Liviu Iordan și Călin Pană. „Polițiștii Ilfoveni caută doi bărbați, dați în urmărire națională, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat respectiv:

RAICIU COSTEL CONSTANTIN, născut în Germania, la data de 01.07.1989, cetățenie română, domiciliat în comuna Chiajna, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis la data de 26.07.2020 un Mandat de Arestare Preventivă, pentru 30 de zile.

RAICIU SORIN, născut în sectorul 1 București, la data de 26.06.1989, cetățenie română, domiciliat în comuna Chiajna, județul Ilfov, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis la data de 26. 07.2020 un Mandat de Arestare Preventivă, pentru 30 de zile", a

transmis Poliția Ilfov.

Şi în gaură de şarpe îi caută poliţiştii pe cei 4 interlopi care au fugit după războiul din Chiajna, în care a fost rănit şi fratele Alinei Pană de la Exalton. Anchetatorii au cerut deja mandate de arestare pe numele lor și au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor.

Citeste si: Veşti bune din Rusia privind vaccinul împotriva Covid-19

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ULTIMA ORĂ. Mii de soldați SUA, aduși la Marea Neagră. România, în pericol lângă "Rusia agresivă"

Citeste si: Focar de pestă porcină africană în judeţul Timiş

Ajutată de câteva imagini surprinse pe o cameră de supraveghere, soţia unuia dintre fugari declară că, de fapt, ei au fost atacați și doar s-au apărat în fața rivalilor care sunt acum în spital.

Cine face legea în comuna Chiajna

Noi detalii ies la iveală și conturează tot mai mult războiul dintre cele două clanuri, Iordan și Litrașu. Deși joi seara, răniții au fost din clanul Iordan, cu doar o zi înainte ei erau cei care mergeau acasă la Costi Raiciu, zis și Mucea, să îl amenințe cu moartea. În imagini, se observă cum mai mulți indivizi coboară din mașini în fața casei lui Raiciu, printre care deja temutul Liviu Iordan.

Între timp, Costi Raiciu iese și el la poartă, cu mâinile goale, pe seme că nu se aștepta la o ambuscadă, iar după doar câteva secunde o ia la fugă, fiind urmat de membrii clanului Iordan.

În momentul în care a auzit urelete în fața casei, soția lui Raiciu iese la poartă, iar cei care îl urmăreau pe Costi Raiciu se întorc pentru că acesta reuşise să intre într-o curte vecină și să scape din

mâinile rivalilor.

călin pană bătaie chiajna

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

”Cu o zi înainte de incident au venit la noi acasă, l-au alergat cu cuțitul, avem martori, vor veni la declarații. Soțul meu va veni să dea explicații, dacă va fi găsit vinovat, dar acum amploarea este prea mare și este speriat”, spune Oana Raiciu.

La o zi distanță, o nouă luptă a pornit. De această dată, anchetatorii spun că Raiciu, împreună cu vărul lui Sorin Raiciu și alți 2 indivizi ar fi plănuit un atac asupra lui Liviu Iordan, în plină stradă. Săbii, răngi și pistoale s-ar fi folosit în răfuiala pe care clanul Litrașilor ar fi pornit-o. Deși datele din anchetă îi indică pe oamenii lui Raiciu ca fiind atacatorii, soția lui povestește exact opusul.

Citeste si: Marcel Vela, anunț de ultimă oră: "În următoarele două luni..."

În tot războiul dintre cele două clanuri, unul care ar avea chiar miză politică, un lucru este cert- locuitorii din Chiajna trăiesc cu spaimă că oricând pot cădea victime colaterale într-un război al celor două tabere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si