"Am crezut ca s-a terminat carantina. Am stat două săptămâni, n-am ştiut că şi azi, inclusiv", spune bărbatul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul din imagini a fost depistat pozitiv cu coronavirus, însă a refuzat internarea cu promisiunea că va sta în izolare la domiciliu. Nu a mai avut, însă, răbdare, aşa că în ultima zi a mers la munte. Înainte, a trecut și pe la spitalul unde era internată soția lui, infectată tot cu COVID-19, și a luat-o și pe ea, după ce femeia s-a externat pe propria răspundere. Convins că nu a greşit cu nimic, omul se scuză spunând că a crezut că perioada de izolare expirase.

Bărbatul, împreună cu soţia şi alţi câţiva prieteni, au mers la picnic, în Sinaia. Au fost însă depistaţi de jandarmii care i-au văzut că făceau grătar într-o zonă care nu era special amenajată pentru picnic.

Citeste si: Un nou focar de coronavirus în România

Au ales aceasta zona neamenajata, care se afla la doar cativa pasi de drumul principal, asa ca jandarmii i-au gasit cu usurinta.

In acest loc se vede ca oamenii au apucat sa faca focul, insa nu au mai apucat sa si manance.

În urma intervenţiei jandarmilor, bărbatul s-a ales cu dosar penal şi a fost plasat în carantină instituţionalizată, pe care o va plăti din buzunarul său. Cei de la direcţia de Sănătate Publică urmează să decidă şi soarta soţiei lui. Ceilalţi membri ai grupului sunt obligaţi acum să stea în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu soţii infectaţi cu COVID-19.
După ce în ultima săptămână bilanţul infectărilor a depăsit în fiecare zi pragul de 1000, luni au fost raportate 823 de cazuri noi de coronavirus.

Citeste si: Orașul în care nu se mai circulă după orele 20:00. Autoritățile au făcut anunțul: „Sunt paşi mari, dar sunt necesari”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si