Sorin Susanu susține că mâncarea acordată în spital pentru pacienți este din ce în ce mai proastă, bolnavii având nevoie de produse hrănitoare, care să le întărească organismul.


10 lei pe zi pentru hrana pacienților

„Probabil defect profesional..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Braşov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile).

Discutăm despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situaţii.

Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici.
Am sa ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Șefa INSP, despre trendul ascendent de îmbolnăviri cu coronavirus: "Vom ajunge cât de curând în scenariul Italia"

Firma care distribuie mâncarea în spital susține că produsul din imagine este șuncă de pui proaspăt, fără colorați, care a fost achiziționată cu o zi înainte de a fi transportată la spital.

Totodată, firma spune că este nevoită să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă, iar produsele livrate sunt în concordanță cu cerințele medicilor și nutriționiștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si