Copii- Emi Pian. Imagini în exclusivitate cu copiii lui Emi Pian. Fata și băiatul interlopului ucis la barbut pe o stradă din București. Ei sunt copiii lui Florin Mototolea, alias Emi Pian. Gabriel Cristian Duduianu, alias Aly, este băiatul lui Emi. Ali și sora lui au rămas orfani de tată acum.

copii emi pian

copii emi pian

copii emi pian

copii-emi-pian

Copii- Emi Pian.

Gabriel Duduianu este absolvent al Colegiului Tehnic de Industie Alimentară „Dumitru Moțoc” din București. Tânărul, în vârstă de 20 și ceva de ani, are și el la rândul său un fiu. Familia îndurerată îl plânge acum pe capul clanului Duduianu: Emi Pian.

copii emi pian

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

copii emi pian

copii emi pian

copii emi pian

Imagini în exclusivitate cu copiii lui Emi Pian. Fata și băiatul interlopului ucis la barbut

Copii- Emi Pian. Interlopul Emi Pian a fost ucis în dimineața de 3 august 2020, în jurul orei 03:00 de Napi, conducătorul unui alt clan din București. Cei doi plecau de la barbut, iar Napi a ținut să se răzbune pe Emi Pian pentru că i-a oferit bani unui participant rival de al său de la barbut.

Napi a scos briceagul și l-a înjughiat mortal pe capul clanului Duduianu.

copii emi pian

Copii- Emi Pian. Citeste si: Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare după ce a aflat că fiul său a fost ucis? "Două generații s-au dus în cer"

Copii- Emi Pian. Citeste si: Cine este, de fapt, Emi Pian, interlopul care a fost ucis pe o stradă din București

Copii- Emi Pian. Citeste si: Un cunoscut interlop din Capitală a fost ucis noaptea trecută

copii emi pian

Doliu în familia lui Emi Pian din București

Copii- Emi Pian. „În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

copii emi pian

copii emi pian

Copii- Emi Pian. Tatăl lui Emi Pian a suferit un atac de cord chiar în închisoare la aflarea terbilei vești. Cele două clanuri se războiesc acum, iar familia Duduianu le-a jurat răzbunare făptașilor. Oamenii legii investighează crima. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Copii- Emi Pian. Citeste si: Ce s-a întâmplat în București după moartea lui Emi Pian?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si