Călin Popescu Tăriceanu spune că are o responsabilitate față de colegii săi din partid și a anunțat că ALDE va lansa într-un eveniment separat candidații la sectoare.

„Am constatat că în București nu există niciun candidat liberal. Nicușor Dan nu are un profil liberal. Bucureștiul de 30 de ani are un electorat liberal și cred că are nevoie de o reprezentare pe măsură. Nu este timp de experimente, este nevoie de oameni cu experiență și de oameni cu greutate.

Experiența pe care am acumulat-o ca prim-ministru, președinte al Senatului sunt extrem de utile pentru a clădi o viziune pentru orașul București", adeclarat joi Tăriceanu.

Citeste si: Vindecat de coronavirus, a murit la trei ore după ce a ajuns acasă

Tăriceanu își dorește refacerea USL

Șeful ALDE a recunoscut că a avut discuții cu PSD, inclusiv pentru București.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Mi-aș fi dorit ca alegerile locale să dea drumul unui proiect mai amplu, USL 2024. Din păcate, anumite decizii au făcut acest proiect nerealizabil, practic fiecare partid dorește un rezultat cât mai bun”, a mai spus Tăriceanu.

Citeste si: VIDEO| Preoteasă agresată cu copilul în braţe

Rămâne de văzut dacă blocajul dintre PSD și ALDE din București va afecta politica de alianțe din teritoriu, acolo unde deja în multe dintre județe ALDE și PSD au anunțat că vor susține candidați comuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si