Întreg scandalul ar fi pornit pe o terasa din Rosiorii de Vede în urma unui conflict mai vechi între cele două tabere, însă nimeni nu s-ar fi gândit că lucrurile vor degenera într-o adevărată luptă cu arme albe. Initial, camerele de supraveghere, l-au surprins pe unul dintre finii lui Florin Salam la o masă alături de mai mulţi prieteni. La un moment dat apare un grup de indivizi puşi pe scandal.

După mai multe ameninţări cu moartea lansate la adresa rivalului, indivizii au intrat pe terasă. Ar fi urmat un schimb dur de replici în care cele două tabere şi-ar fi reproşat scandaluri din trecut.

După câteva minute lucrurile par să se calmeze, iar cele două grupări se despart. Doar unul dintre indivizii puşi pe scandal revine ca o tornadă în local. De aici a început măcelul, finul lui Florin Salam este bătut crunt şi este înjunghiat de mai multe ori. Sunt scene dure, despre care va avertizam ca va pot afecta emotional. La faţa locului au venit de urgenţă mai mulţi poliţişti, insă agresorii au apucat deja să fugă.

Citeste si: VIDEO| Zile de foc peste România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate că finul lui Florin Salam a ajuns mai mult mort decât viu pe mâna medicilor, avocatul sau susţine că împotriva agresorilor nu s-ar fi luat nicio măsură, totul în timp ce ranitul a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore. Este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

În cauză a fost dispusă reținerea a patru bărbați, toți din municipiul Roșiori de Vede, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.


sursă- Punct de vedere al IPJ Teleorman.

Arestul nu a vrut să îl primească când a văzut in ce stare se află.In mod normal, un suspect, nu poate fi primit in arest decât dacă se află intr-o situaţie de sănătate astfel încât să nu îşi rişte viaţa. MUSCA Ar face parte dintr-un clan, Clanul Olteanu, care terorizează-spun clientii mei-oraşul Roşiori de Vede.

Fenomenul clanurilor de interlopi nu este o noutate, însă pare să fi escaladat odată cu moartea răsunătoare a liderului Duduienilor, Florin Mototolea zis Emi Pian. El a fost înjunghiat pe o stradă din sectorul şase, după ce a participat alături de o grupare rivala la o partidă de barbut. Principalul suspect, un individ în vârstă de 26 de ani, a fost şi el rănit şi a fost ţinut sub pază la Spitalul Elias. Ieri, dupa ce si-a revenit a fost dus în faţa procurorilor criminalişti. După mai bine de cinci ore de audieri, bărbatul a fost arestat preventiv.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Cum a murit, de fapt, Emi Pian? Rezultatul autopsiei aruncă totul în aer

Între timp, acasă la Emi Pian, familia, prietenii şi camarazii interlopului sunt la priveghiul liderului lor. Cei mai cunoscuţi lăutari, printre care şi Florin Salam, au cântat neîncetat în memoria lui Pian.

Strada este împânzită de forţe de ordine impresionante prezente pentru a se asigura că sunt respectate măsurile de distanţare fizică. Autorităţile, în frunte cu Ministrul de Interne, Marcel Vela, au declarat război clanurilor interlope şi se declara pregătite să intervină în cazul în care ar putea izbucni un nou conflict intre grupări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si