CTP: Ar trebui să adaug un calificativ lângă cel de "idiot"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat zilele trecute discursul regizorului Cristian Puiu, care a spus că este “inuman” ca spectatorii să privească un film de 200 de minute purtând masca de protecţie pe faţă.

CTP a folosit cuvinte grele, spunând că regizorul a făcut o măgărie agitatorică menită să-i promoveze filmul. „Dacă n-aș lua în considerare această posibilitate, ar trebui să îl consider pe dl.

Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot!”, a spus Cristian Tudor Popescu. Replica regizorului nu a întârziat să apară.

Citeste si: Noul coronavirus are peste 30 de simptome. Cel mai bizar semn dintre toate este...

Cristi Puiu: Îmi era milă de el. Săracul om, să ajungă să mă scuipe

Regizorul Cristi Puiu a reacționat: ”M-a întrebat cineva dacă am văzut ce a scris C. T. Popescu. Mă uitam şi mă gândeam… îmi era milă de el. Săracul om, săracul om, să ajungă el să mă scuipe, să vorbească în felul ăsta de mine… e chiar grav, săracul de el”, a comentat Cristi Puiu, citat de Mediafax.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: A murit "Episcopul săracilor" din Brazilia

”Doamne ajută, să îl ajute Dumnezeu, să îi dea mintea cea de pe urmă. Ce să zici la asta? Doamne-fereşte, bine, scuipă tu! Păi nu o să-i fie lui apoi mai greu cu chestia asta? Nu-şi dă seama?”, a adăugat regizorul.

Ce declarase CTP în urmă cu două zile:

„Ar trebui acum să mai adaug un calificativ lângă cel de „idiot”, dacă n-aș lua în considerare prima ipoteză și anume aceea de promovare, de publicitate grosieră făcută filmului prin această ieșire a dlui Puiu, prin care, de altfel, dânsul se alătură personajelor grotești care, în mass-media, zbiară continuu anti-mască. Și face asta dl. Puiu când numărul de morți și de infectați pe zi crește înspăimântător în România. Dă exemple cu Franța, cum filmul lui a fost văzut acolo fără mască și fără distanțare, asta în timp ce România devine ciumata Europei acum, românii sunt puși în carantină în tot mai multe țări și dl. Puiu ne dă astfel de exemple. Ar trebui să alătur și calificativul „nesimțit” la ceea ce a făcut dl. Puiu”, a declarat gazetarul la Digi24.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si