Joe Biden a promis, în discursul de acceptare a nominalizării pentru rolul de candidat democrat la Casa Albă, că va pune capăt „anotimpului întunecos”, reprezentat de mandatul lui Donald Trump, şi i-a îndemnat pe americani să aleagă speranţa, lumina şi corectitudinea, relatează BBC.

Joe Biden a mai spus joi seară că Donald Trump a „ascuns America în întuneric prea mult timp” şi că rivalul său din alegerile prezidenţiale a dezlănţuit „prea multă furie, prea multă teamă, prea multă diviziune”. 

Citeste si: Copiii, "încărcătură virală uriașă" de coronavirus. Avertisment înainte de începerea școlii

Patru zile de discursuri la Convenția Democrată

Discursul lui Biden a marcat finalul Convenţiei Democrate, care a durat patru zile şi a cuprins segmente live şi înregistrate, difuzate online. Evenimentul de joi seară a fost găzduit de actriţa Julia Louis-Dreyfus, starul satirei politice „Vicepreşedinta/ Vice”, serial recompensat cu numeroase premii Emmy.

Candidatul democrat a susţinut că aceste alegeri prezidenţiale sunt revelatoare. „Vor decide cum va arăta America mult, mult timp de acum”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O icoană cu Fecioara Maria și Pruncul din județul Alba a început să lăcrimeze- VIDEO

„Ce ştim despre acest preşedinte este că dacă va mai primi patru ani va fi ce a fost în ultimii patru ani. Un preşedinte care nu îşi asumă vreo responsabilitate, refuză să conducă, dă vina pe alţii, e confortabil cu dictorii şi înteţeşte flăcările urii şi diviziunii", a spus Biden.

Cu o carieră politică de peste 50 de ani, Joe Biden intră în campanie cu un avantaj clar în sondaje în faţa lui trump, în vârstă de 74 de ani.

Citeste si: Steve Bannon a fost arestat. Lovitură dură primită de Trump

Ce va face Joe Biden în prima zi de mandat la Casa Albă

Candidatul democrat la Casa Albă Joe Biden a promis joi seară o strategie naţională în Statele Unite din "prima zi de mandat" pentru a combate pandemia de coronavirus. "Dacă voi deveni preşedintele vostru, din prima zi vom implementa strategia naţională pe care o expun încă din martie", a promis fostul vicepreşedinte la tribuna convenţiei democrate americane.  

Citeste si: Alexandru Rafila: Măștile pe care le vor purta elevii la școală trebuie să fie mai mici

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si