Un doctor britanic a apelat la o metodă inedită și surprinzătoare de întinerire a tenului, pe care o recomandă tuturor femeilor. Michael Mosley a făcut un experiment șocant cu propria față pentru a demonstra eficiența tratamentului: și-a ars jumătate din ea la 400° C. Procedura se numește ablație termică.

Deși pare un tratament barbar, se pare că metoda de întinerire nu este nouă în domeniul cosmetic, ba chiar generează afaceri importante.

Înainte de pandemie industria se cifra în jurul valorii de 3 miliarde de lire sterline pe an și continua să crească.

Citeste si: Predicția înfiorătoare a lui Nostradamus pentru anul 2021

Dar, când a apărut noul coronavirus, toate activitățile din industria cosmetică – facelifts, botox, retușuri- au fost sistate. Oamenii doar au mâncat și au băut în timpul izolării, stresându-se că nu se pot mișca liberi. Or, acestea au fost nocive pentru minte, corp sau față.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Semnul că ai avut deja COVID-19 și n-ai avut nicio bănuială. Ce trebuie să faci rapid

De când au fost redeschise clinicile de înfrumusețare care presupun contact apropiat a existat o creștere bruscă a cererii de tratamente cosmetice, cu 400% mai multe rezervări.

Tratamente inedite anti-îmbătrânire

Pentru ablația termică, dr. Mosley a apelat la dr.

Harryono Judodihardjo, unul dintre primii dermatologi din Londra  care a utilizat botox, el tratând de-a lungul timpului peste 20.000 de pacienți. Acesta folosește adesea tratamente inedite anti-îmbătrânire.

Citeste si: Un celebru medic, avertizare de ultimă oră: "E doar un sentiment fals"

Dispozitivul de ablație arată ca un uscător de păr, conține tije de titan încălzite la temperatură foarte mare, cu care atinge apoi ușor pielea feței pentru a „crea trauma necesară”. „Atingerea” este ușoară și rapidă pentru a crea o arsură minusculă, dar nu suficient de lungă pentru a cicatriza. Ideea este de a crea un mic canal de deteriorare, lăsând în urmă suficientă piele nedeteriorată care să accelereze apoi repararea tenului.

Citeste si: Avertismentul medicilor: NU mai puneţi leuştean în ciorbă dacă suferiţi de această boală!

Dermatologul Harryono Judodihardjo a declarat că folosește ablația termică pentru a-și întineri propria față.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si