Cel puțin 17 persoane au fost ucise și una a supraviețuit după ce un avion de marfă s-a prăbușit sâmbătă, la decolarea pe Aeroportul Internațional Juba (JUB), din Sudanul de Sud.

Accidentul aviatic a avut loc în jurul orei locale 09 diminea,a potrivit CGTN, care citează agenția Xinhua.

Citeste si: A murit un muzician celebru. Zi neagră pentru rock

Avion prăbușit: Un supraviețuitor miraculos

Joseph Mayom, profesor asistent la Universitatea Upper Nile, a declarat că un pasager a supraviețuit incidentului și a fost dus în spital în stare critică.

"O singură persoană a fost salvată, în țipete de durere și a fost dusă imediat la spital. Am numărat 15 victime și doi membri ai echipajului, aducând totalul la 17", a spus Mayom. El a spus că aeronava de marfă aparținând Aviației de Sud-Vest s-au prăbușit în zona rezidențială Hai Referendum din Juba, adăugând că avionul încă ardea când au ajuns salvatorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dezvăluiri incredibile. Regele a fost eutanasiat de propriul medic

Avionul, găsit în flăcări

Kur Kuol, directorul Aeroportului Internațional Juba, a confirmat prăbușirea avionului, menționând că avionul se îndrepta spre Aweil-Wau pentru a livra salariile personalului pentru o organizație.

Citeste si: Cum a transformat o fetiță de 11 ani o rulotă veche într-o casă de lux. FOTO de necrezut

"Nu vă pot oferi acum mai multe detalii, dar ceea ce știu este că a fost un avion de marfă care transporta motociclete, piese de schimb, articole alimentare și salarii ale personalului ONG-urilor", a spus Kuol.

Sursele de știri locale au raportat că au existat mai multe victime în urma incidentului, însă numărul exact de oameni uciși și răniți este în prezent neclar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si