• Turiștii nu respectă regulile de distanțare socială. În weekend, s-au înghesuit cu sutele la munte și la concerte.
  • Scene incredibile au fost surprinse la un concert al lui Țancă Uraganu. Tinerii dansează umăr lângă umăr.
  • Şi cei care au vrut să evadeze la munte, în acest weekend, au stat îngrămădiţi la coadă, pe potecile înguste care urcă spre Vârful Moldoveanu.

Nici urmă de distanţare socială la concertul manelistului Ţancă Uraganu, care a avut loc la un complex luxos din Iaşi. De parcă pandemia nici nu ar exista, tinerii dansează umăr lângă umăr.

La un moment dat, cântăreţul îşi cheamă fanii mai aproape de el, iar în imagini se vede cum tinerii se înghesuie ca să ajungă lângă scenă, la îndemnul său. Fără să se mai gândească vreo clipă la riscurile la care se expun, petrecăreţii au bătut palma, rând pe rând, cu manelistul. Imaginile sunt grăitoare:

Au fost aplicate amenzi

Autorităţile au luat imediat măsuri, în urma imaginilor apărute în spaţiul public, şi au amendat localul cu 5.000 de lei.

După acest incident, autorităţile se gândesc ca şi în Iaşi toate localurile să fie închise la miezul nopţii.

Vârful Moldoveanu, luat cu asalt

Şi cei care au vrut să evadeze la munte, în acest weekend, au stat îngrămădiţi la coadă, pe potecile înguste care urcă spre Vârful Moldoveanu. În imagini se vede cum oamenii merg unii lângă alţii, deşi nimeni nu poartă mască de protecţie. Unul dintre cei aflaţi la drum pe munte, şi-a luat cu el şi geamantanul, pe care l-a cărat până în vârf.

Citeste si: Alexandru Rafila, aruncă bomba: "Sper ca de Crăciun să..."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, un alt turist a plecat în drumeţie cu boxa portabilă, de dimensiunea unui geamantan, din care răsunau manele la maximum.

Un cunoscut om de radio, care s-a aflat printre cei care au fost în îmbulzeala de pe traseul montan, a povestit pe pagina sa de facebook experienţa neplăcută pe care a avut-o:

”Sutele de oameni pe potecile din zonă, de la cocalari de cabană la alergători de trail, m-au dus spre o singură concluzie: covidul a impus multora rămânerea între granițe, iar dintre ei unii au luat calea muntelui pentru prima dată ca variantă de vacanță”.

Citeste si: Tânăr de 18 ani mort de Covid-19, în România. Este cea mai tânără persoană ucisă de virus, de la noi din țară

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dacă vă doriţi o escapadă la munte, puteţi, însă, să optaţi şi pentru alte variante. În ţara noastră sunt sute de trasee turistice montane marcate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si