Premierul Ludovic Orban a avut parte de o tinerețe trepidantă, așa cum chiar demnitarul recunoștea într-un amplu interviu acordat site-ului cetăteanul.net. În reportajul realizat pentru sursa citată, în care sunt inserate și multe fotografii din arhiva personală a politicianului, Ludovic Orban povestește cu umor și cum a încercat să înmulțească banii pentru meditații, pe care la un moment dat i-a jucat la loz în plic. 

Citeste si: Orban, despre creșterea pensiilor: „Mai spun o dată, nu există bani”

Inițial, în clasa a XII-a, părinții mi-au asigurat meditații la matematică. Eu nu m-am dus, însă, la meditații, am zis că nu-mi trebuie mie așa ceva, deoarece eram la Liceul Andrei Șaguna și consideram că este imposibil să nu intru la facultate.  Am strâns banii dați pentru meditații și cu o parte din ei jucam la loz în plic. Atunci m-am și lecuit de jocurile de noroc constatând că nu poți câștiga decât cel mult suma investită.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La un moment dat, însă, mama s-a prins că eu nu mă duc la meditații – era foarte vigilentă. Mi-a luat toți banii pe care îi mai aveam și am fost obligat să fac meditații cu fratele meu, care era în primul an de facultate și, fiind foarte bun la matematică, medita deja niște elevi mai mici. Am învățat cu el, am intrat la facultate, iar părinții nu au mai dat niciun ban pe meditații, doar eram în familie! ”, a declarat premierul Ludovic Orban pentru cetățeanul.net. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si