Emi Pian l-a chemat pe Adrian Minune în vila sa, pentru a se trage videoclipul piesei „În fața lor, jos pălăria”, o odă adresată clanului Duduianu, în care se pomenește despre valoarea acestora. Totul s-a întâmplat toamna trecută, iar livingul vilei lui Emi Pian s-a umplut de rude și amici, aceștia participând și ei la filmări.

Emi Pian
Emi Pian a pozat in livingul vilei sale

Toți au stat în jurul unei mese în capul căreia sta chiar Emi Pian, ce a închinat un pahar cu șampanie, încântat că a devenit personaj de videoclip.

Alături de Minune au mai cântat Dan Bursuc și Săndel Piticu. În presă s-a relatat că clanul Duduianu nu îi plătea pe maneliștii care le cântau la petreceri.

Citeste si: Fiul lui Emi Pian și-a tatuat chipul tatălui său pe braț! Gabriel a scris pe mână un mesaj în engleză și altul în limba țigănească!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce spune Silviu Mototolea, așa-zisul cumnat al lui Emi Pian, care se află la conducerea unei instituții de stat, despre acuzațiile aduse

Citeste si: Filmare incredibilă din casa lui Emi Pian, după ce acesta a fost îngropat! Rudele au pus în living două tablouri uriașe cu portretul acestuia, pentru a vorbi cu el în fiecare zi! VIDEO

Emi Pian
Emi Pian, alături de tatăl său

Clanul Duduianu i-a șantajat pe maneliști

În ancheta la adresa clanului Duduienilor privind infracțiuni de talhărie și șantaj asupra unor maneliști celebri, au apărut numele lui Florin Salam, Nicolae Guță și Tzancă Uraganul. Aceștia au făcut plângeri la Poliție afirmând că au fost obligați să cânte gratis la petreceri de mai mulți membri ai clanului Duduianu, ba mai mult, după ce prestau erau deposedați de banii primiți.

Emi Pian, al cărui nume real era Florin Mototolea, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat zis Napy, din clanul Rinu, o grupare rivală.  Pian a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si