Internările continuă să crească, cu 4.463 de pacienţi, adică 11 în plus faţă de miercuri, dintre care 464 la terapie intensivă, în comparaţie cu 446 în ziua precedentă.

Cazuri noi de CORONAVIRUS în Franţa

cazuri coronavirus în franța
Autoritățile franceze au luat măsuri.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Avertisment de ultimă oră din Franţa: Nu vă mai gândiţi că COVID-19 s-a îmblânzit!

Citeste si: O franțuzoaică a fost arestată după ce a mers dezbrăcată pe un pod sacru din India

Citeste si: Un francez și-a aruncat casa în aer, încercând să omoare o muscă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Au fost raportate 20 de decese din cauza virusului în Franţa în ultimele 24 de ore, totalul de la debutul epidemiei fiind de 30.706.

Avertisment de ultimă oră din Franţa: Nu vă mai gândiţi că COVID-19 s-a îmblânzit!

Nu vă mai gândiţi că SARS-CoV-2 şi-a schimbat comportamentul şi ”s-a îmblânzit”, avertizează un oficial sanitar din Franţa.

Trebuie ”să încetăm să ne gândim că s-a schimbat comportamentul virusului” SARS-CoV-2 şi că ”s-a îmblânzit”, a îndemnat marţi, la postul France Inter, Martin Hirsch, directorul general al AP-HP, subliniind că în Île-de-France ”numărul bolnavilor spitalizaţi

creşte”, relatează AFP.

”Primul lucru pe care-l putem face mai bine este să nu ne mai gândim că s-a schimbat comportamentul virusului” care provoacă  boala Covid-19, a subliniat conducătorul Assistance publique- Hôpitaux de Paris.

În Île-de-France,  numărul bolnavilor spitalizaţi  creşte, se dublează la 26 de zile”, a subliniat el, amintind că în perioada de vârf a crizei sanitare, ”la începutul lui martie”, numărul bolnavilor spitalizaţi ”se dubla la trei zile”.

Vârsta medie în spitale  nu a scăzut”, a precizat Martin Hirsch, autorul ”L'énigme du nénuphar: face au virus”, o carte care urmează să apară miercuri la Editura Stock, în care povesteşte cum a trăit criza sanitară ca director al AP-HP.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si