Clubul de fotbal FC Viitorul a anunţat, luni seara, pe site-ul oficial, că preşedintele Gică Popescu a fost depistat pozitiv la coronavirus în unei testări individuale.

"FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat s eparat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale", transmite clubul de fotbal înființat de Gică Hagi.

Citeste si: Directorul OMS: „Aceasta nu va fi ultima pandemie”

Gică Popescu nu prezintă niciun simptom de coronavirus

Deşi este pozitiv, fostul internaţional nu prezintă niciun fel de simptom. "În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii", se precizează pe site-ul clubului Viitorul Constanta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în privința creșterii pensiilor. PSD a reintrodus în buget majorarea de 40%

Viitorul are programat meci în etapa a treia a Ligii 1, luni, 14 septembrie 2020, de la ora 21:00, la Constanța, contra celor de la Universitatea Craiova.

Primul fotbalist din Liga 1 care a fost confirmat cu noul coronavirus, în luna iunie 2020 a fost căpitanul celor de la FC Botoşani, Jonathan Rodriguez. Argentinianul de 30 de ani a anunţat atunci că al 3-lea test al său a fost pozitiv şi că este asimptomatic.

Citeste si: Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică: Ce nu ai voie să faci pe 8 septembrie 2020?

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, infectat și el

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu).

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a fost infectat cu virusul după încheierea campionatului, ratând prima parte a pregătirii pentru noul sezon.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si