Chiar după Wowbiz, după acel interviu când am realizat și eu că s-a terminat tot, am început să plâng, am fost foarte supărată o oră, cam așa am plâns în continuu, m-a dus la magazin să-mi iau țigări. Eram o super depresivă, apoi m-am mai liniștit, m-ma pregătit cada cu multe nebunii, spumă, apoi m-am pus am dormit. A doua zi eram pe gânduri de pace, pe liniște, nu mai voiam agitație.

Am postat vlogul respectiv, ați văzut că eram liniștită. Persoana respectivă despre care am vorbit în vlog mi-a spus că de ce am continuat să vorbesc despre acel subiect și eu i-am răspuns că am făcut vlog în care am vorbit despre ce s-a întâmplat și că eu îmi doresc să rămânem prieteni și să punem punct. Am fost perfect de acord cu decizia lui pentru că fericirea lui este fericirea mea. După ce i-am trimis vlogurile i-am spus așa: Dacă vezi o chestie care te deranjează spune-mi pentru că nu-mi doresc să spun lucruri iar tu să le interpretezi greșit. El mi-a răsuns a doua zi și m-a întrebat de ce am făcut acel vlog că el a vorbit la Wowbzi și că a spus tot ce era de zis. Era dreptul meu să-mi spun și eu părerea, să-mi spun și eu varianta, nu avea de ce să fie supărat.
M-a enervat un pic atitudinea lui, am terminat. După treaba asta a urmat celălalt vlog în care am răspuns la întrebări și m-ați simțit că eram puțin acidă, agitată pentru că ma enervase atitudinea lui. Eu voiam să fac un bine, să închei lucrurile frumos și el mi-a aruncat un reproș.", povestește Bianca.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: "Este o veste extrem, extrem de rea!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a scos iubita în oraș alături de prietenii săi

"Nu am de ce să sufăr"

"A urmat plecarea la mare. Am reușit să văd și eu poza aceea cu mâinile dar nu a reuit să-mi strice starea. Eu i-am recunoscut mâna. Știam cum are mâinile și nu m-a interesat în momentul ala. Eu în timpul acela i-am mai scris, i-am spus că mi-e dor de tine, stările pe care le aveam, iar pe finalu săptămânii am reușit să văd. Mi s-a confirmat ce era de confirmat și nu am plâns. Singura dată când am plâns a fost la botez. La botez am plâns în momentul în care dansa Mary cu Robert și plângeam pentru durerea mea nu pentru ce am pierdut. Eu sunt genul de om pe care dacă îl rănești reușesc să te scot repede de la inima mea. Nu am de ce să sufăr și nu sufăr. Nu sufăr acum. Dacă el nu era cu altcineva acum aș fi suferit, dar știind că este cu altcineva clar nu am de ce să sufăr.", mărturistește fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

"Nu a spu nimeni că nu-l mai iubesc, îl iubesc și dacă aș sta acum să mă gândesc la el mi-ar veni să plâng!Însă nu asta e ideea.

Eu încerc să trec peste și să mă gândesc cât mai puțin posibil la el."

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si