Stelian, bunicul Luizei Melencu, este încă sfâșiat de dorul nepoatei lui, dispărută de acasă în aprilie 2019 și considerată astăzi victima lui Gheorghe Dincă. Considerat chiar suspect în anchetă de către procurori, Stelian Iordache este foarte activ în mediul online, în care își strigă deznădejdea. Una dintre țintele preferate ale bărbatului este Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe care bunicul Luizei Melencu îl consideră un profitor, un om al sistemului și un abonat la banii statului.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu e în culmea fericirii alături de soția SImona: ”Am intrat în luna a noua!” FOTO

Tocmai de aceea, Stelian nu dă doi bani pe eforturile lui Cumpănașu de a se face lumină în cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea, sechestrarea, violarea și uciderea Alexandrei și Luizei.

Stelian Iordache
Suferința l-a schimbat mult pe bunicul Luizei Melencu

La fix un an de la dispariția nepoatei lui, luată cu mașina la ocazie de Gheorghe Dincă, bunicul Stelian a scris câteva rânduri cutremurătoare: ”Doamne ajută, făcătorule de minuni, ajutâ-ne să ne găsim fata, pentru că cei care sunt plătiți nu și-au făcut datoria! Dă-le Doamne după suflet, să vadă și ei ce este durerea și suferința!”, a notat revoltat bunicul Luizei Melencu. 

Luiza Melencu
Luiza Melencu a dispărut în aprilie 2019

Bunicul Luizei, atac la președinte:”Se vede cât de mult iubești copiii, nu ai fost capabil să le mărești alocațiile”

Dezamăgit în general de toată clasa politică autohtonă, bunicul Luizei Melencu și-a îndreptat apoi tirul reproșurilor inclusiv către președintele țării, Klaus Iohannis, care efectiv a fost demolat într-o postare recentă de Stelian Iordache. 

”Tu fă-și proprii copii și poți să ai drepturi asupra lor! Se vede cât de mult iubești copiii, nu ai fost capabil să le mărești alocațiile! Nu ai nici un drept asupra nimănui!”, a scris bunicul Luizei Melencu, postare care a fost apreciată de suficienți prieteni virtuali ai bărbatului. Reacția bunicului Stelian vine după ce guvernul a anunțat săptămânile trecute că și alocațiile pentru copii, dar și pensiile vor fi mărite doar parțial, în etape, nu așa cum era hotârât inițial, când se decisese ca alocațiile să fie dublate, iar pensiile mărite cu 40%. 

Klaaus Iohannis
Iohannis e demolat de bunicul Luizei Melencu

 

 

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si