Cum te înscrii la Școala de Poliție Câmpina. Așa ar trebui să arate dosarul cu documente
Școala de Poliție din Câmpina organizează concurs de admitere la începutul fiecărui an.
Școala de Agenție de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina a organizat admiterea din acest an la începutul lui 2020, în luna ianuarie. În total au fost 765 de locuri de agent de poliție. Pentru a susține concursul este nevoie de un dosar de recrutare care trebuie să conțină: cererea de înscriere şi CV; copii ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului.
Mai sunt necesare copii ale actului de identitate, carnetului de muncă/certificatului stagiu de cotizare şi/sau altor documente doveditoare care să ateste vechimea în muncă şi, dacă este cazul, ale livretului militar; copii ale
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Stimulente financiare pentru elevii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat
Recrutarea și selecția candidaţilor se face de către Serviciile de resurse umane din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, respectiv din cadrul inspectoratelor județene de poliţie. Candidații trebuie să depună cererile de înscriere și vor completa dosarele de recrutare la sediile acestor instituții, în funcție de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate.
Data limită pentru depunerea cererii de înscriere, pentru sesiunea ianuarie 2020, a fost 15 noiembrie 2019. Deocamdată, pe site-ul instituției nu au fost afișate detalii legate de concursul de admitere din 2021.Citeste si: Anunț pentru pensionarele din țară! Când vor fi încărcate cardurile de alimente- kfetele.ro
Citeste si: EXCLUSIV! Ce planuri are Mihai Trăistariu de Sărbători- radioimpuls.ro
Citeste si: Alertă în Italia. A apărut primul caz de ”gripă australiană”, care afectează și creierul- antena3.ro
Sunt trei etape ale concursului de admitere. Prima este una de selecție și e constituită din evaluarea psihologică și examinarea medicală. Acestea sunt realizate la unitățile care au recrutat candidații. E obligatoriu ca dosarele de recrutare completate corect și complet de către candidați. Etapa a doua este eliminatorie, în sensul că se efectuează un alt examen medical, de către o subcomisie medicală formată din specialiști ai Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, care vor valua performanța fizică a fiecărui candidat în parte. Etapa a treia e formată din proba de verificare a cunoștințelor, realizată la instituțiile de învațământ, care a avut loc pe 19 ianuarie 2020. Această probă a constat într-un test grilă la disciplinele: Limba și Literatura Română (60 itemi) și Limba străină (potrivit fișei de înscriere- 30 itemi). Punctajul minim de admitere este cel echivalent notei 5.