Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, a murit miercuri noapte în spitalul din Ploiești. Internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești, tatăl artistei fusese depistat pozitiv în urmă cu mai multe zile la testul COVID, dar în ultimele 48 de ore starea sa se înrăutățise brusc. Și băiatul lui Ion, Marian, a fost infectat cu coronavirus, dar el a contractat o formă mai ușoară. 

Citeste si: Lovitură teribilă pentru ”Nea Popa” din ”La Bloc”! Actorul Tudorel Filimon e în doliu: “Dumnezeu să te odihnească!”

La moartea soției Eugenia, survenită pe 4 martie 2017, Ion Manole lansa acuzații incredibile la adresa unei persoane publice, o doamnă psiholog, care făcuse o serie de comentarii despre femeia cu care Ion Manole fusese căsătorit vreme de 51 de ani. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Părinții artistei
Eugenia și Ion Manole, părinții vedetei

Tatăl Mădălinei Manole nu a iertat pe nimeni: ”O desființa în fiecare săptămână pe fata mea”

" Aş vrea să mulţumesc cuiva. Această moarte, a soţiei mele, tragedia ei, a adus şi o fericire unei persoane care suferea foarte mult când o vedea pe soţia mea(...) O desfiinţa în fiecare săptămână pe fata mea.

Se dă mare prietenă, era prietenă cu fata noastră, dar nu a fost niciodată. Într-o emisiune de pe televizor, nu ştiu ce arăta acolo despre necazurile noastre şi ea s-a exprimat aşa <<Aoleu, când o văd pe mama Mădălinei Manole mi se zbârleşte pielea pe mine>>. Ei, atunci fii fericită, că nu mai e nevoie să te duci la doctor să îţi întinzi pielea. Îţi revine pielea la loc", a declarat atunci Ion Manole. 

Părinții Mădălinei Manole
Părinții Mădălinei Manole erau mistuiți de dorul fetei lor

Cunoscuta cântăreață de muzică ușoară Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Analiza toxicologică a dezvăluit faptul că solista înghițise 400 ml de Furadan, după ce înregistrase un mesaj video de adio destinat familiei. Căsătorită cu sunetistul Petru Mircea, Mădălina Manole devenise mama unui băiețel, care după dramă a rămas în grija tatălui. Faptul că nu au putut să-și vadă aproape deloc nepotul a contribuit enorm la erodarea stării de sănătate a părinților Mădălinei Manole


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si