“Bă, tu acum vorbești cu mine, nu cu Miu, nu cu nimeni. Știi imnul României? Cântă-l! Cântă-l!
Am zis că vorbim frumos. Ești tare-n gură.”, este doar un exemplu de cum sunt umiliți unii adolescenți.
Această gașcă periculoasă de minori se năpustește, pe rând, asupra acestui biet băiat. Tinerii- cu o furie de neimaginat, îl lovesc din senin, după o ploaie de amenințări.

Adolescenții violenți își lovesc și indimidează victimele

“Hai să vorbim frumos.** De ce nu mai ești tare în gură acum?”, îi spun tinerii victimei.

Citeste si: Urmărire ca în filme cu trei maşini de Poliţie, live pe Facebook. Incredibil ce au făcut trei tineri de 16 ani din Craiova

Filmarea a fost făcută în urmă cu 3 luni, dar băiatului agresat i-a fost teamă să facă plângere la poliție.
" IȚI DAU CUȚITE DE TE ZĂPĂCESC"- l-a amenințat unul dintre adolescenți, pe cel snopit în bătaie.
Video-ul a fost publicat recent de o organizație împotriva bullying-ului. Asta după ce imaginile cu fetele care o scuipau și o snopeau în bătaie pe o copilă de 13 ani au oripilat, deja, o țară întreagă.

Minorului agresat i-a fost frică să spună că e victima bullying-ului

In urma cercetarilor efectuate, a reiesit faptul ca doi tineri de 15 si 18 ani si o tanara de 15 ani din mun TG JIu ar fi exercitat acte de violenta asupra unui tanar de 14 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Ce s-a întâmplat cu adolescenta care a snopit-o în bătaie pe eleva de 13 ani

Cei trei tineri au fost reținuți de polițiști și și-au petrecut noaptea în arest. Azi-dimineața, la primele ore însă- au fost aduși la parchet, unde autoritățile au decis să îi cerceteze sub control judiciar- adică în libertate.
“De ce l-ai batut? Esti vinovata? Iti pare rau de ce ai facut?”, sunt câteva din întrebările la care agresoarea a refuzat să răspundă.

Citeste si: Dosar penal, după ce o fată de 16 ani a fost agresată de o alta de 13 ani

Găștile de minori violenți vor să aibă câți mai mulți urmăritori pe internet

Cei doi băieți și fata- toți cercetați pentru lovire și alte violențe, ar fi făcut filmarea pentru a le crește popularitatea. Înainte de începerea anchetei, unul dintre băieți era convins că nu i se poate întâmpla nimic.
"Macar fac urmaritori. Ma doare undeva, au trecut 90 de zile. Ala nu a depus plangere, nu au ce sa imi faca.", scria el pe internet.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Preotul infectat cu coronavirus a fost acuzat de pedofilie și homosexualitate! Calistrat Chifan a fost judecat de superiorii din Biserică, iar 6 ani i s-a interzis să oficieze slujbe religioase!

Medic: Minorii sunt violenți pentru că nu mai primesc atenție

“Traim intr-o lume... copiii nu mai primesc atentia de care au nevoie. Prin lucrurile pe care le fac, au aceasta dorinta de a avea atentia asupra lor.”, declară medicul psiholog Valentin Bărbulescu.
Toți cei implicați în conflict au fost consiliați și de un psiholog al Direcției Pentru Protecția Copilului- instituție care derulează, acum, propria anchetă.

Citeste si: VIDEO- "Guru" acuzat de violuri, cercetat în libertate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si