Tânărul a fost lovit și amenințat în timp ce făcea o transmisiune live pe o rețea de socializare despre furturile de lemne. Înfuriați peste măsură că bărbatul blochează autoutilitara care ar fi fost supraîncărcată, mai multe persoane au sărit să îl bată! Mai grav este că scenele s-au petrecut chiar sub ochii polițiștilor. Un dosar penal a fost deschis.

La aceste scene şocante s-a ajuns la controlul de rutină pe care activistul pentru mediu l-a făcut împreună cu un colaborator, la ieșirea din localitatea suceveană Marginea.


Au verificat amândoi autorizaţia de transport lemne a camioanelor şi dacă acestea sunt supra-încărcate!

Scene șocante, chiar sub ochii polițiștilor

Punerea unei cantităţi mai mari de copaci tăiaţi în camioane este o metodă folosită des de cei care ne defrişează munţii ca să-i păcălească şi pe ecologisti, si autorităţile, prin faptul că au documente pe transport, dar, în realitate, volumul nu corespunde.

Avizele de transport se pare că erau corespunzătoare, cu câteva mici diferenţe de gabarit, iar cei doi au decis să urmărească până la destinaţie camioanele încărcate cu lemne!
Aici... s-a dezlănţuit iadul, chiar sub ochii poliţiştilor- care fuseseră chemati si ei să verifice transportul!

Iar... scandalul nu s-a încheiat aici! Mai târziu, bărbatul ar fi fost agresat chiar de angajații statului, cei care ar trebui să ne apere pădurile și să sesizeze activitățile suspecte.

Activistul a fost îmbrâncit de paznicul ocolului silvic pentru că a cerut să intre în curte și să participe la inventarierea materialului lemnos. Şi acest episod s-a petrecut sub privirile jandarmilor.

Inspectoratul de Politie Judetean Suceava s-a autosesizat în acest caz si a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenintare, loviri sau alte violențe și distrugere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Zeci de manifestanţi care se opun restricţiilor de pandemie au fost arestaţi

Citeste si: Codrin Ştefănescu: „Şi cucoana asta de la Educaţie este tot un personaj sinistru”

Citeste si: Ministerul Sănătăţii anunţă un nou caz de infectare cu noul coronavirus, în rândul angajaţilor

Abuzurile celor implicați în transporturile ilegale de lemn au fost dezvăluite de investigațiile jurnaliștilor de la Recorder. De această dată, victimă a fost chiar un inginer de la Direcția Silvică Mureș, care a refuzat șpaga pentru a trece cu vederea unele nereguli.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1646/20102815/1/paduri-v6l1hgkzoa-1000x600.jpg

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

SURSA: RECORDER

Chiar în ziua în care a efectuat controlul și a constat neregulile, Ervin Kremer a fost bătut și băgat în spital. Susține că cel care l-a bătut este chiar pădurarul care răspunde de pădurea verificată.

Citeste si: Se schimbă legea! Noile reglementări sunt valabile pentru TOȚI șoferii

În tot acest timp, statisticile arată că în țara noastră sunt tăiate, în fiecare oră, 3 hectare de pădure, iar cele peste 6.000 de firme care activeză în acest domeniu au înregistrat, anul trecut, venituri record de 2,5 miliarde de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si