Temepraturile vor fi ridicate în continuare în marea majoritate a regiunilor, chiar ușor mai mari decât cele normale pentru mijlocul lunii septembrie.
Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Franţa închide 81 de şcoli din cauza COVID-19. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

Vremea în București

Joi, 17 septembrie, în Capitală vremea va fi călduroasă cu o maximă de 30 de grade celsius și o minimă de 13 grade. Vântul va sufla slab și moderat. Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări spre sfârșitul intervalului.

Citeste si: VIDEO- Studenții străini din România, cazări scumpe. Studentă: În România am spus exact unde mergem

Vremea la mare și la munte

Pe litoral vremea se menține frumoasă, turiștii bucurându-se de încă o zi de plajă. Cerul va fi predoinant însorit, mercurul termometrelor va urca până la 28 de grade Celsius, minima fiind de 20 de grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă pe tot parcursul intervalului de prognoză, doar în 18 septembrie vor fi posibile ploi slabe pe arii restrânse.

Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru joi, 17 septembrie
Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru joi, 17 septembrie


Vreme frumoasa și la munte. Cerul va fi parțial însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius, pe când cele minime vor coborâ până la 12 grade Celsius. Sunt șanse și de ploaie, însă în a doua parte a zilei.
Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră. Din 18 septembrie și până în 21 septembrie se va răci, chiar semnificativ, astfel că maximele mediate vor fi de 10…12 grade.
Pe intervalul 22-26 septembrie se va încălzi ușor, cu medii ale maximelor de 14…16 grade, iar la final se preconizează din nou o scădere a valorilor termice spre 14 grade. Temperaturile minime vor fi în medie de 10 grade în perioada 14-17 septembrie, apoi vor scădea brusc la 2 grade mediat regional în 19 și 20 septembrie și ulterior vor crește din nou pînă la medii în jurul a 8 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si