"Ce am făcut astăzi, a fost ieșit din comun.
Zi, mă, după mine. Ce ai făcut astăzi, a pus capac", așa-și umilea primarul propriul copil.
Plânsetele unei fetițe pedepsite de tatăl ei sunt tulburătoare. La fel și filmarea în care copila apare goală, în genunchi, repetând tot ce i se poruncește. Recent ieșită din duș, fata primește o corecție umilitoare de la părintele ei- care culmea, nu e om simplu, ci primar renumit în întreaga țară.

Citeste si: VIDEO- Crimă și sinucidere. Un bărbat și-a ucis soția. 5 copii orfani

"Repetă în continuare: mă fac fată cuminte, mă fac fată cuminte.
Nu mai sunt obraznică! Nu mai sunt o fitoasa!", o punea tatăl ei să spună.

Filmarea cu primarul și fiica umilită, postată pe internet

Filmarea tulburătoare a fost lansată în mediul online ca asul din mâneca unui politician aflat în plin război electoral cu tatăl minorei umilite. Pedeapsa adolescentei provine dintr-o vacanță la ski, în Austria, când tatăl i-a trimis înregistrarea mamei copilei, de care este divorțat.

Citeste si: Botoşani: Bărbat de 41 de ani, reţinut după ce a agresat sexual o fată în vârstă de patru ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Femeia nu a făcut, se pare, nicio plângere la politie, iar tatăl blamat acum de toată țara nici nu consideră că ar avea de ce să fie reclamat. După el, bătaia e ruptă din rai.

Primarul, declarații halucinante despre fiica umilită

"Cine îl iubește, are grijă să îl disciplineze, spune un citat din Biblie. Fetița mea, ieșită din duș și dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă", spune fără remușcări edilul.
Deși adolescenta plângea și era goală, în fața tatălui ei, politicianul nu crede nici acum că a procedat greșit.

Citeste si: VIDEO- Fetiță de cinci ani, torturată cu sălbăticie. Era bătută chiar de mama ei

Nu spun nimănui cum să își educe copiii, sau cum să își crească copiii. Nici nu cunosc vreun părinte care să nu-și fi certat vreodată copiii. Când îmi aduc aminte de biata mamă, cum mă punea la colț, pe coji de nucă sau pe boabe de porumb pentru că eram neastâmpărat. Fiecare dintre noi are astfel de amintiri din copilărie.

Localnic: Primarul putea să-și umilească fiica îmbrăcată

"I-a venit in minte sa o pedepseasca atunci, ca putea sa o pedepseasca si imbracata. Dar probabil ca atunci a aparut el in casa", spune un localnic.
Culmea, polițiștii anchetează cazul de peste 24 de ore, dar nu s-au decis încă dacă pe numele edilului vor deschide dosar penal.

Asta deși, articolul 197 din lege spune clar că punerea în primejdie a dezvoltării fizice sau morale a minorului duce la pedeapsa cu închisoarea, între 3 și 7 ani.

Citeste si: VIDEO- Ritualuri de umilire, adolescente violente

"Dezvoltarea normala a minorului este protejată vehement de către lege. Dealtfel, şi această infracţiune de rele tratamente aplicate minorului este sancţionabilă… adică vorbim despre închisoare, inclusiv cu decăderea din drepturile părinteşti", explică avocatul Adrian Cuculis.

Mama fetiței umilite de primar: Ea nu a fost afectată

Si cei de la Protectia Copilului au inceput propria ancheta.
"Am avut o prima intlanire cu mama si cu fetita in cauza. Fetita va fi cuprinsa intr-un program de consiliere. Ne-am fi dorit sa fim anuntati mai din timp, ca sa putem prelucra trauma, evenimentul s-a petrecut in luna ianuarie 2020", spun cei de la Protecția Copilului.

Citeste si: Vouchere de 300 de lei pentru copiii care fac sport

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După valul de anchete început la mai bine de 8 luni de la umilința suferită de copilul ei, mama fetei și-a așternut gândurile pe rețelele de socializare.
"Cel mai important in situatia noastra este ca fata este bine, ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercusiuni in viata ei", a scris mama fetiței pe internet.

Primarul care-și pedepsește fiica, patron de radio și restaurante

Despre primarul care și-a umilit copilul se știe că e un personaj controversat. Ar deține un post de radio, două restaurante dar și alte afaceri în Cluj.

Citeste si: Dezastru în afaceri pentru Andi Moisescu! Soțul Oliviei Steer e la pământ, e pentru prima oară când a pierdut bani! EXCLUSIV

A fost cercetat penal în 2016, după ce a refuzat să-i fie recoltate probe biologice la un control de rutină al poliției. Apoi, în 2018, a fost anchetat într-un dosar în care era acuzat de conflict de interese, după ce i-ar fi închiriat tatălui său un teren al primăriei, pentru o sumă infimă. Edilul a scapăt, într-un final, doar cu avertisment


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si