Politica românească este zguduită de această veste. Cristian Popescu Piedone  nu are  COVID-19, deși se zvonise că a luat de la fiica sa. Fata bărbatului a fost testată pozitiv în urma unui consult. Potrivit mesajului postat pe rețelele de socializare, fiica primarului a aflat că are coronavirus după ce a mers să-și facă o serie de analize, fiind alergică la ambrozie. Apoi, după recoltarea sângelui, femeia a aflat că este infectată cu Sars-Cov-2.

Fiica politicianului infectată cu COVID-19, în plină campanie electorală

Tânăra este acum în izolare și a mărturisit că se simte bine. „Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru ca este alergica la ambrozie. Medicii i-au cerut sa faca si un test COVID-19, iar in cursul zilei de marti a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. In acest moment se afla in izolare la domiciliu pentru ca este asimptomatica”, a scris el pe Facebook.

piedone nu are coronavirus
Fiica lui Piedone a fost infectată cu covid-19.[Sursa foto: google]

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, prins gonind cu 110 km/h, în localitate! Fostul edil nu avea la el permisul de conducere

Citeste si: Informații de ultimă oră în cazul Colectiv. Patronii clubului, condamnați la 12 ani de închisoare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Transformarea uluitoare a lui Piedone. ȘOCANT, cum a ajuns să arate fostul primar în ziua în care a fost condamnat la opt ani și șase luni de închisoare! ”O epavă”

Se zvonise că Piedone a fost diagnosticat cu coronavirus în plină campanie electorală. Politicianul a reacționat imediat la acest zvon: „ Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia! Am primit rezultatul testului si NU sunt infectat cu noul coronavirus. Multe publicații s-au grăbit să pună diagnostic înaintea medicilor.(...) Așadar nu sunt infectat cu COVID-19, nu am pus în pericol nicio persoană cu care m-am întâlnit în ultimele zile. Sper ca jurnaliștii să verifice pe viitor măcar dintr-o sursă, dacă nu din 3 cum scrie în manual. În rest, multă sănătate tuturor!", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Ministrul Sănătății a făcut un anunț în legătură cu alegerile din data de 27 septembrie. Oamenii care se vor prezenta la vot cu febră de peste 37,3 grade, vor vota într-o cabină specială, dedicată celor cu simptome ale noului coronavirus.

piedone nu are coronavirus
Piedone nu infectat cu Sars-Cov-2.[Sursa foto: google]

„Pe Primăria Sectorului 5 văd că scrie ”Aproape de oameni”. Da, cu siguranţă cu mine primar va fi aproape de oameni, nu va fi doar un slogan”,  a transmis Cristian Popescu Piedone după depunerea candidaturii.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, internat in spital dupa ce DNA a cerut pedeapsa maxima in dosarul Colectiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si