Una dintre clasele a patra de la Şcoala generală "Sfântu Vasile" din Ploieşti va face, în următoarele două săptămâni, cursuri online, după ce o elevă a clasei a fost diagnosticată cu COVID-19, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Prahova.

Primul caz de infectare cu covid-19 la școala din Ploiești

elevă cu covid 19
O școală din Ploiești trece la cursurile online din cauza coronavirus.[Sursa foto: google]


Autorităţile au dispus dezinfectarea spaţiilor din unitatea de învăţământ. Este primul caz de infectare cu SARS-CoV-2 la o şcoală din Ploieşti.

Citeste si: Pandemia nu dă niciun semn de încetinire. A fost depășit pragul de 30 de milioane de cazuri de coronavirus

Citeste si: Când vom avea un vaccin anti-coronavirus? Promisiunea făcută de Donald Trump

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: 62 de şcoli din România, închise din cauza COVID-19

La Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir” din Breaza cursurile au trecut online după prima zi de şcoală, la această unitate sanitară fiind infectaţi 11 elevi, conform celor mai recente raportări făcute publice de către autorităţile din judeţ.

Citeste si: Coronavirus. Noi restricții în România, la doar câteva zile după deschiderea școlilor? Ce au declarat ministrul Sănătății Nelu Tătaru și președintele Klaus Iohannis

Şi în comuna Gorgota şase şcoli şi grădiniţe fac cursuri tot online după ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID-19 la scurt timp după ce a participat la un Consiliu profesoral la care s-au reunit cadre didactice de la unităţile şcolare din comună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si