Copii îngroziți de scandalul între părinți, țipete și lucruri sparte în casă. Asta se aude pe înregistrarea cea nouă, unde protagonist ar fi același politician care a filmat-o pe fiica lui goală, în timp ce o umilea. Totul arată calvarul soției și a celor trei copii, care însă ar fi fost ținut secret ani la rând.

Primarul care-și umilea fiica, altă înregistrare tulburătoare

"Ordinară și penală ce ești. Ordinară și penală. Bine că ți-am dat un pumn, un picior în cap, ca la o minge", țipa primarul la copilă.
Agresiunile verbale și fizice se adresează soției primarului, se pare, care a divorțat de el în urmă cu ceva timp.

Citeste si: VIDEO- Primar cercetat de poliţie, după ce şi-a umilit fiica

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În plus, femeia a cerut un ordin de restricție față de soțul violent, dar judecătorii i-au respins cererea, pe motiv că nu existau dovezi de abuz. Întrebată de ce a ascuns abuzurile atata vreme, femeia n-a mai vrut să comenteze și a spus că a dat explicații doar polițiștilor.

Primarul, înregistrat când își umilea fiica

În schimb, vocal este primarul acuzat, care spune că noua înregistrare apărută este o făcătură menită să-i păteze imaginea înainte de alegeri.
"E făcătură ieftină. E făcătură clară, nu se pune problema. Mai fain o fac eu în studio. E vocea mea, dar e vocea când mă certam cu viceprimarul", spune edillul.

Citeste si: VIDEO- Mama bătăușă, detalii șocante! Fiica cea mare: Umilințe și bătăi

Polițiștii cercetează acum și această înregistrare, după ce au deschis deja un dosar penal pe numele edilului, pentru rele tratamente asupra minorului. Între timp, politicianul se ocupă în continuare de campanie ca și cum nimic nu s-a întâmplat și postează pe rețelele de socializare poze între alegătorii săi. Alegători care culmea, nu par deranjați de comportamentul șocant al primarului.

Primarul care-și umilea fiica, scuzat de localnici

"E în timpul lui liber, e viața lui personală. Dacă abuza copiii sau pe lucrătorii din primărie, da, înțeleg. Dar n-a fost în timpul primăriei.

Citeste si: Brigitte Pastramă e terorizată de o fostă iubită a soțului ei, care o blesteamă și îi cere bani: „Păpușică, nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Eu zic că n-a greșit, dacă n-a dat în ea, n-a greșit.

Părerea mea ca mamă. Că și eu îi mai cert. orice părinte își mai ceartă copilul. Ionela, vino aici!", cred oamenii.
Dacă înregistrarea se dovedește a fi reală, primarul ar putea fi cercetat penal și pentru infracțiuni de violență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si