În România- țara tuturor posibilităților- indivizii condamnați la închisoare, după ce au  traficat minore, se plimbă liberi prin lume și le râd în nas anchetatorilor, incapabili să îi prindă.

E și cazul unui bărbat din Bistrița care, împreună cu iubita lui și încă un complice, au vândut proxeneților o adolescentă de 15 ani cu 400 de euro și...

un câine de luptă din rasa pitbul. O racolaseră din liceu, au drogat-o, după care au obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați.

Citeste si: VIDEO- Crimă șocantă după un triunghi amoros

Singure în cuibul unor monștri

Groaznica poveste a început pe când adolescenta căzută în mâinile traficanților de carne vie avea 15 ani și era elevă în primul an de liceu. O copilă care oricare alta până când a luat-o pe căi greșite... cu anturaje dubioase...și a plecat  de acasă. Atunci a dat peste Cătălin Costotiu care avea să-i transforme tinerețea în iad.

Bărbatul avea 26 de ani atunci și era șofer de taxi în Bistrița. I-a propus să se mute cu el și cu iubita lui- iar minora a acceptat fără să bănuiască măcar că intră singură în cuibul unor monștri.

Individul avea un prieten- traficant de etnobotanice- care la vremea respectivă avea 23 de ani- și pe care l-a contactat să-l aprovizioneze cu marfă. Avea de gând să o drogheze pe copilă ca să o trimită la prostituție- să facă bani de pe urma ei. Iar scenariul bolnav a fost transpus cât ai clipi în realitate. Adolescenta le-a povestit ulterior anchetatorilor cât chin a îndurat în casa groazei.

Citeste si: VIDEO- Eleve abuzate sexual de profesorul de sport

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Am fost încurajată și forțată să mă droghez. Iar la un moment dat Costotiu mi-a spus că trebuie să plătesc, adică să produc bani. Prietenul lui- acel traficant era extrem de violent. O dată m-a amenințat cu pistolul ca să întrețin relații sexuale cu el!”, povestește victima.

Vândută ca o cârpă

Fata a mărturisit că și iubita individului era complice la orori. După mai bine de trei luni de calvar- și-a făcut curaj și le-a spus traficanților că vrea să plece, că nu mai poate îndura. A fost momentul în care i-a auzit pe cei trei discutând la telefon cu altcineva în timp ce negociau vânzarea ei- ca pe o cârpă.

Aici intră pe fir al doilea individ căutat încă de polițiști. Victor Rădulescu- pasionat al luptelor de câini- avea 36 de ani și relații în rețelele de trafic de carne vie din Argeș.

În schimbul minorei- bărbatul le-a oferit 400 de euro și... un pitbul.... iar cei ce se credeau stăpâni de sclave au bătut palma.

Prietenul și complicele lui Costoiu- singurul care a recunoscut faptele și singurul care execută pedeapsa- le-a povestit anchetatorilor pas cu pas cum s-a derulat tot episodul halucinant:

„Iubita lui Costoiu i-a spus fetei în acea dimineață că trebuie să mănânce, pentru că urmează să meargă la o întâlnire. Cel mai probabil, fata a fost atunci drogată, pentru că ea nu-şi mai aminteşte nimic de pe drum!”

Tranzacție la marginea unei comune

Șocanta tranzacție s-a sfârșit în parcarea unui restaurant de la marginea unei comune din Bistrița.

„Costoiu a discutat câteva minute, apoi i-a cerut fetei să coboare și să meargă în acea maşină. Ea a urcat în Opel cu plasa în care avea haine, fără să opună rezistență și fără să întrebe unde merge”, spune cel care a recunoscut faptele.

Complicele spune că el a păstrat câinele de luptă- iar din banii primiți- iubita lui Costoiu și-ar fi cumpărat o pereche de cizme. Chinul minorei a continuat, însă. Cel care a cumpărat-o a vârât-o direct în casa unor traficanți din Ștefănești- unde a fost exploatată sexual fără niciun pic de milă.

Ciudat e că cel care a obligat-o să se prostitueze a rămas doar martor în dosar- iar identitatea lui e protejată- la fel ca cea a unor clienți care au ajutat-o să scape din mâinile lui.

„Eram patru și am plătit 150 de lei ca să o ducem pe fată la un hotel. Era speriată și tremura. Ne-a spus că are 15 ani, că a fost racolată pentru prostituție și ne-a rugat să o ajutăm să meargă acasă. Ne-a implorat să îi dăm telefon să o sune pe prietena ei”, mai spune martorul cu identitate protejată.

Un singur condamnat după 9 ani

La 9 ani distanță de la aceste orori- un singur condamnat este în închisoare.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cătălin Costoiu a fost condamnat pentru trafic de minori la 6 ani de închisoare, iubita lui la 3 ani cu suspendare, iar Victor Rădulescu  – la 5 ani de închisoare.

Cei doi indivizi, însă, au fugit din țară înainte de sentința din toamna anului trecut și nu au fost prinși nici până în ziua de astăzi.

Straniu, de vreme ce Costoiu le râde în nas polițiștilor din străinătate. Pe paginile sale de socializare- căutatul afișează fotografii cu locații cu tot. În urmă cu două luni- a postat un mesaj sfidător dintr-o melodie a manelistului Dani Mocanu- lăudându-se că se simte liber.

„Am învins statul român, La fel vă înving şi pe voi, C-aţi ridicat colţii la mine, Când eu v-am scos din noroi.”, spune el.

Mai îngrijorător e că astfel de indivizi condamnați- dar liberi să facă ce vor se înmulțesc pe zi ce trece. Iar neputința sau nepăsarea autorităților poate să nască mai mulți monștri- care să nu poarte nicio teamă de ghearele legii și să comită orori care lasă urme adânci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: