Preotul care slujea la o biserică din comuna Doba, Satu Mare, a fost internat în urmă cu opt zile la Spitalul din Carei, unde a și trecut la cele veșnice. 

A fost tratat de pneumonie la Spitalul Carei, iar ulterior DSP Satu-Mare a confirmat că acesta avea coronavirus.

Citeste si: VIDEO- Crimă șocantă după un triunghi amoros

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rudele sale au mers vineri să ridice cadavrul, însă au aflat cu stupoare că acesta fusese deja cedat unei alte familii. 

Potrivit managerului spitalului din Carei, eroarea a apărut după ce sistemul de refrigerare de la morgă s-a stricat, iar toate cadavrele au fost scoase până la rezolvarea problemelor. În momentul reintroducerii cadavrelor în frigider, un angajat ar fi încurcat etichetele cu datele decedaților.

Citeste si: VIDEO- Eleve abuzate sexual de profesorul de sport

În cursul zilei de joi, nepotul unei femei a mers la morga Spitalului Carei pentru recunoașterea bunicii sale, iar ulterior o firmă de pompe funebre să ridice cadavrul. Cum între timp etichetele au fost inversate, firma de pompe funebre a primit cadavrul preotului, în loc de cel al femeii de 80 de ani.

Acasă oamenii nu au mai deschis sicriul și au făcut înmormântarea. După această încurcătură, trupul preotului a fost dezhumat și reînhumat în locul corespunzător.

A fost deschisă o anchetă internă la Spitalul Carei, iar angajatul de la morgă va fi sancționat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: