Președintele Klaus Iohannis susține miercuri, de la ora 18:00, o nouă conferință de presă de la Palatul Cotroceni, informează Administrația prezidențială.

Președintele va face o serie de declarații în startul conferinței, după care va răspunde întrebărilor jurnaliștilor acreditați la Cotroceni.

Citeste si: Metroul din Drumul Taberei se închide, deși stația abia a fost inaugurată. Motivul neașteptat al închiderii, transmis de oficiali

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La întâlnirile anterioare cu presa, șeful statului a transmis mesaje legate de pandemia de coronavirus, de situația economică și politică și a răspuns întrebărilor pe subiecte de interes general.

Este de așteptat ca președintele Iohannis să le transmită românilor un mesaj înainte de Alegerile locale de duminică, dar și să critice PSD pentru votul de marți din Parlament care a aruncat în aer bugetul țării, prin modificările aduse rectificării bugetare. 

Scandal politic după majorarea pensiilor cu 40%

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a lansat marți seara un avertisment dur după majorarea pensiilor în Parlament cu 40 de procente. Cursul valutar s-ar putea deprecia rapid, spune Florin Cîțu și ne-am putea îndrepta spre scenariul Greciei în perioada următoare.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, marți 22 septembrie, proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară în forma care include amendamentul PSD care  prevede majorarea pensiilor cu 40%.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a reacționat dur după decizia Parlamentului, avertizând că am putea asista la o  depreciere rapidă a cursului valutar .  

Citeste si:   Pensiile, majorate cu 40%

Cea mai recentă conferință de presă a președintelui Klaus Iohannis, de miercurea trecută:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si