Cadavrul în stare de putrefacţie al unei femei de aproximativ 70 de ani a fost găsit în grădina locuinţei sale din comuna Variaş, judeţul Timiş, după ce poliţiştii au făcut săpături în căutarea bătrânei. Unul dintre copiii acesteia, bolnav psihic, le-a spus poliţiştilor că mama sa a fost ucisă de fratele său.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rude mai îndepărtate ale femeii au semnalat poliţiştilor dispariţia bătrânei care avea aproximativ 70 de ani. Aceste rude spuneau că de mai multe luni nu au mai văzut-o. Poliţiştii s-au dus la locuinţa femeii, din comuna Variaş, judeţul Timiş, şi au discutat cu cei doi fii ai acesteia. Unul dintre ei, bolnav psihic, le-a spus oamenilor legii că în urmă cu câteva luni a văzut-o pe mama lui dezbrăcată, într-o anexă a locuinţei, şi că el crede că fratele său a ucis-o.

Moarte suspectă în Timiș. A murit pe cale naturală sau a fost ucisă?!

moarte suspectă în timiș
Poliția a intervenit imediat la locul faptei.[Sursa foto: google]


Poliţiştii l-au audiat şi pe celălalt frate, care a susţinut că mama sa ar fi plecat în străinătate şi că de atunci nu mai ştie nimic de ea.
Ulterior, bărbatul a fost testat cu detectorul de minciuni, însă acesta nu a trecut testul.

Miercuri seara, poliţiştii criminaişti s-au întors în gospodăria din comuna Variaş, unde locuia familia, şi au început cercetările. A fost adus un câine de urmă şi chiar s-au făcut săpături în grădina locuinţei.

Poliţiştii au găsit cadavrul femeii, îngropat în grădină. Deşi în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost preluat de medicii legişti care vor încerca să stabilească dacă bătrâna a murit din cauze naturale sau a fost ucisă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si