Este un pic trecut de ora 6, ziua începe şi azi ca şi ieri, pentru cei care îşi câştigă cu greu o pâine. Îi vezi gânditori, în staţiile de autobuz, cu grija zilei de mâine, care îi poate închide iar în case.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Obiceiurile care îmbătrânesc brusc creierul. Prof. Dr. Vlad Ciurea: "Afectează grav creierul"- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Harghita s-a apucat de treabă pe lângă casă, când a descoperit ceva uluitor în curtea pe care o știa de o viață- wowbiz.ro

Pentru ei e ca o condamnare, dacă ei stau, toată familia ar suferi de foame. Aşa că îşi înving teama zi de zi, şi iau în piept autobuzele pline, chiar şi cu riscul sănătăţii.

COVID- pentru navetiști, pericolul nu există

"Cand o sa vina autobuzul este mai aglomerat ca lumea se grabeste sa ajunga la serviciu autobuzele circula mai rar cand circula si orice om vine sa se aglomereze, deci vine autobuzul, nu are cum sa se pastreze distantarea", spun oamenii.
"Evit aglomeratia. Sa il intrebati pe directorul stb daca mai desinfecteaza autobuzele, ca nu o mai face demult inainte era un clor pe jos se cunostea ca erau barele sterse acum nimic de vreo doua trei luni", se plâng navetiștii.

Oriunde e un om, e o coadă, cam ăsta e tabloul cu care navetistul bucureştean se confruntă în fiece dimineaţă. La o patiserie, sunt câte patru oameni pe un metru patrat.

Nimeni nu se gândeşte că poate lua şi boala la pachet.
"De ce nu pastrati distanta si va inghesuiti in domnul din fata?", se atenționează oamenii.
Ce să mai vorbim de vânzătoare, care cu aceaşi mână ia şi bani şi serveşte.

Navetiștii din Capitală nu prea respectă regulile anti-COVID

Suntem însă prea grăbiţi să ne gândim la sănătatea noastră? O secundă daca am sta in loc am constientiza că pericolul e atât de aproape.


De cum se luminează şi bulucul din staţii parcă se vede mai bine.
- De ce nu purtati masca?
- Pai am testul covid, nu il am la mine. Nu cred in asa ceva, spune un cetățean.
Iar acest vaşnic luptător antimască ţine să îşi spună în faţa mulţimii ce simte şi ce crede despre coronavirus.
"Daca noi ca persoane stam sechestrati in case 14 zile paralementarii de ce se duc la restaurante? Daca stam sechestrati in case cine ne da sa mancam?", spun oamenii.
"Realitatea din câteva dintre stațiile de așteptare ale navetiștilor din Capitală arată că pentru unii masca de protecție care să le acopere atât nasul, cât și gura este un simplu accesoriu, pentru unii este o măsură pe care nu o agrează, în timp ce alții respectă regula cu strictețe", relatează reporterul Kanal D Andreea Gurban.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si