Săptămâna pe care pe care o încheiem a stabilit recorduri negative pe care nu ne gândeam că le vom atinge vreodată. Medicii din mai multe judeţe anunţă apocalipsa sistemului medical şi avertizează că în scurt timp vor fi nevoiţi să aleagă pe cine să salveze.

„Ce facem? Mâine daca închide ce facem? Au de gând să ne bage în pământ de vii! ” a

declarat un cetățean român.

Raed Arafat spune că nici spitalele nu vor face față şi se va ajunge ca bolnavii de COVID să fie tratați în orice unitate medicală. Cu teama zilei de mâine, oamenii spun că pierderea locului de muncă ar pune la pământ familii întregi.

Citeste si: Descoperire de ultimă oră despre Redemsivir! OMS a făcut anunțul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: ATI nu mai face față infectărilor! Declarațiile lui Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS

Românii au rămas cu ratele în urmă din cauza pandemiei generată de virusul Sars-Cov-2

„Sunt cu ratele în urmă că nu am bani, mă sună continuu respectivii, mi-au amânat doup luni, nu am cu ce plăti, nici acum nu mi-am revenit cu datoriile!” a declarat un alt român.

Și în timp ce ne confruntăm cu un scenariu sumbru, specialiștii ne iau și ultima speranță în lupta cu noul coronavirus- medicamentul Remdesivir, singurul care părea să de rezultate, nu este atât de eficient precum credeam.

românia fără tratament covid
Fără medicamente împotriva luptei covid-19.[Sursa foto: PixaBay]

Astăzi alte 3952 de cazuri noi au fost anunțate, în scădere uşoară față de zilele trecute. În ceea ce privește pacienții internați la terapie intensivă, astăzi sunt 745, iar alți 63 au pierdut lupta cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si