Dan Bittman, solistul vocal și lideul trupei Holograf, a postat un mesaj nervos pe facebook în contextul în care, marți, bucureștenii au primit mai multe mesaje RO Alert în care erau avertizați de creşterea ratei de infectare cu noul coronavirus.

„Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat- peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online.

Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur”,  este mesajul trimis de autorități.

Citeste si: În Timișoara, corturile din spitalul de campanie se vor înlocui cu containere, unde vor fi create încă 120 de locuri pentru pacienții afectați de COVID-19

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Țara în care pandemia a făcut ravagii: au murit 300.000 de oameni în plus față de anul trecut!

Citeste si: Brazilia va folosi un vaccin chinezesc împotriva virusului SARS Cov 2

Dan Bittman
Dan Bittman, fotografiat în timpul filmărilor la un videoclip

Dan Bittman a îndemnat lumea să iasă în stradă

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman. În luna martie, la începutul pandemiei, Bitmman se arăta nemulțumit că autoritățile nu sunt foarte organizate și că nu sunt eficiente în lupta contra Covid-19.

„Eu mă conformez, sunt un tip disciplinat, dar din păcate, degeaba mă conformez pentru că văd ce se întâmplă în rest. Partea de organizare mi se pare foarte slabă și nu mă mir să apară lucruri și mai grave tocmai din această cauză. Nu e normal să-mi scoți mie armata pe străzi în București și pe la Nădlac să intre cu sacoșele toată lumea care vrea și să plece către Suceava, Botoșani și așa mai departe”, a declarat Dan Bittman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si