Marți, 27 octombrie, temperaturile maxime se vor situa peste mediile multianuale specifice datei și se vor încadra între 14 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în Oltenia.

Vor cădea câțiva stropi de ploaie mai ales în estul țării; dar în general cerul va fi însorit, cu ceață și burniță dimineața, în sud și centru. De miercuri, temperaturile încep să scadă.

Citeste si: Avertisment cumplit transmis de Angela Merkel

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un alt județ din țară a intrat în scenariul roșu

Vremea în Capitală

Și în Capitală, vremea este mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Maxima va ajunge marți la 21 grade, ziua va fi mai însorită decât azi.

Dimineața începe cu vreme închisă și condiții de ceață, dar după orele amiezii se arată soarele și se mai încălzește.

Vremea rămâne caldă și miercuri, însă va fi cam înnorat și e posibil să burnițeze în primele ore ale zilei.

Vremea la munte

Marți, la munte, ploile își reduc aria de acoperire, se mai încălzește și o să fie o vreme bună pentru această perioadă.

Meteorologii așteaptă înnorări trecătoare și un vânt mai puternic la altitudini mari. Miercuri temperaturile încep să scadă, dar se mențin peste valorile normale. Va domina atmosfera însorită, nu sunt excluse nici ploile trecătoare.

Vremea în restul țării

Marți se încălzește în toată țara. Vom avea maxime de la 16, la 23 de grade. Amiaza ne-aduce soare și atmosferă plăcută în majoritatea zonelor și un vânt mai insistent în sudul Banatului și la munte.

Miercuri temperaturile se mențin ridicate pentru final de octombrie. Dimineața, prin sudul și centrul țării avem atmosferă destul de neplăcută, cu ceață, burrniță sau ploaie slabă. În rest, continuă vremea frumoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si