Numai că în urma declarațiilor fără noimă pe care le dă, suspiciunile sunt tot mai adânci. Spune că nu el a cerut bani pentru racla Sfintei Parascheva, ci că i-ar fi fost furată identitatea. Dar ne-a mințit cu un tupeu incredibil că slujește la o biserică din Vaslui care nici măcar nu există.

El este închipuitul părinte care, din spatele unui calculator, se pare că ar fi postat nenumărate îndemnuri pentru strângere de fonduri în numele bisericii.

Cu un tupeu fantastic a cerut insistent un drept la replică, spunând răspicat că nu e preot fals, ci slujește unui lăcaș ortodox de rit vechi, iar cineva s-ar fi folosit de identitatea lui pe internet...

Avertisment pentru enoriași

Dar cu același tupeu a mințit, fabulând diverse povești ca să scape basma curată după ce Arhiepiscopia Sucevei l-a acuzat public că strânge bani de la credincioși ca să cumpere, chipurile, o raclă pentru Sfânta Parascheva. Ba mai mult, ca un profet, lansează un avertisment spre enoriași:

”Să se ferească de prorocii... Sunt lupi răpitori! Escrocii sunt în stare de orice... la niște bănuți!”

Citeste si: Moșii de Toamnă 2020: Cum se scrie un acatist de Ziua Morților

Ba mai mult, se jură că a ar fi făcut plângere la poliție când a descoperit că cineva se folosește de numele lui ca să înșele oamenii de bună credință:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am facut si o sesizare la Inspectoratul Județean de Poliție Galați...

Am fost personal la ghișeu!”

Biserica pomenită de el nu există

Straniu e că polițiștii din Galați spun că nu au primit vreo sesizare de acest fel. Ca să ne dumirim că omul are dreptate îl supunem la câteva întrebări esențiale în această poveste cu iz penal:

- Dvs unde slujiți?
- Parohia Sfinții Trei Ierarhi!

Pentru că ceva pare putred, mergem în satul Bădeana din Vaslui. Stupoare și aici! Nu doar că nu există biserica pomenită de el.... nimeni nu îl cunoaște.

Citeste si: VIDEO- Pelerinaj la Sfântul Dumitru în era pandemiei. Ultima zi

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Pelerinaj la Sfântul Dumitru în era pandemiei. Ultima zi

Înainte să ajungem aici, am sunat și la reprezentanțiai Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi din Vaslui și tot nu am reușit să aflăm cine este individul.

Dar mai îngrijorător e că șarlatanii au mână liberă să facă ce vor. Altfel nu se explică de ce poliția nu a demarat încă nicio anchetă.

S-ar putea să existe deja sute de oameni înșelați, dar care nu au de unde să știe că au dat banii unui impostor. Dar atunci când dovezile sunt evidente, autoritățile ar trebui să ia urgent măsuri. De aceea trăim într-o țară europeană, nu în junglă. Prin urmare, solicităm public Poliției Române să se autosesizeze și să facă lumină în acest caz uluitor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si