Potrivit declarației șefului Executivului, vom avea parte de un Revelion atipic, fără obișnuitele petreceri cu mulți invitați, care vor fi interzise.

În opinia oficialului aceste măsuri sunt justificate în contextul situației epidemice în care se găsește România. Premierul a precizat că, la fel ca nunțile sau botezurile, și evenimentele de Revelion sunt considerate tot petreceri cu caracter privat.

Amenzi usturătoare pentru cei care încalcă legea

Așadar, rămâne la aprecierea fiecăruia ce va face în noaptea dintre ani, astfel încât să nu riște o amendă usturătoare. Potrivit premierului cei care au plătit deja avansurile pentru Revelionul la munte, nu ar trebui să se îngrijoreze, vor putea merge la hotel, dar nu vor avea voie să organizeze ori să participe la petreceri private.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fără paradă militară, anul acesta, de 1 Decembrie- Ziua Națională a României

În ciuda veștilor nu tocmai bune, tot premierul dă asigurări că nu suntem în situația altor țări, așa că deocamdată nu se pune problema unei noi perioade de carantină.

Citeste si: Tu ce faci de sărbători? Ludovic Orban a explicat ce se va întâmpla de Crăciun și de Revelion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si