Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„I-a dat vreo 3-4 curele, fiecare părinte ar face așa. E soțul meu de 17 ani, am 9 copii cu el... Orice om mai are... Mai este casă cu ceartă”, sunt cuvintele unei mame despre tatăl care-i bate copiii.
Femeia are 9 copii cu cel despre care spune că e pâinea lui Dumnezeu. Ce s-a întâmplat însă îl conturează, mai degrabă, ca pe-un monstru. Într-un acces de furie, bărbatul și-a bătut micuții de 7, 4 și respectiv 1 an și când mama a încercat să-și scape copiii de furia tatălui, a lovit-o și pe ea. Cu toate acestea, nu femeia l-a dat pe mâna autorităților, ci fiica cea mare.

Bărbatul care și-a snopit copiii în bătaie, un nou abuz?

Sătulă de bătăi, fata de 15 ani a povestit în scris chinul prin care trec ea și frații săi, iar biletul l-a strecurat vecinilor prin gard:
„Fata mai mare avea lovituri pe spate și am solicitat echipa de la

112. A venit și am mers împreună, în locuință nu se putea intra, tatăl nu ne dădea voie. Și mama avea lovituri pe spate și unul dintre copiii micuți”, spun asistentii sociali.
Fata de 15 ani și frații ei mai mici au fost duși într-un centru social. Mărturiile lor tulburătoare i-au șocat pe anchetatori care au decis să-l aresteze pe tatăl abuziv. Dosarul a luat o turnură neașteptată- cu câteva zile înainte ca bărbatul să fie trimis în judecată, mama copiilor s-a hotărât să-l ierte.
Legea nu le-a mai permis anchetatorilor să-l țină închis, așa că tatăl violent a fost primit acasă, cu brațele deschise:.
„Doamnă, acum... Nici eu nu am trăit în sânul lui Dumnezeu și eu am luat bătaie. Dumneavoastră aveți ceartă acasă cu soțul? Dacă eu îl dădeam pe mâna poliției, oare mai aveam nasul ăsta să stau și în pat, și la masă, și în casă? Deci ar fi și vina ei că a sunat la politie? Păi, da nu?”, sunt cuvintele halucinante ale mamei.

Soția îl apără pe bărbatul care și-a snopit în bătaie copiii

De teama lui, fiica cea mare n-a vrut să vină acasă și din centrul e adăpostită, și-a făcut curaj să declare alte orori. Cu câteva zile înainte să ca bătăile să iasă la iveală, tatăl ar fi abuzat-o sexual. Șocant e că mama- cea care ar fi trebuit s-o asculte și s-o apere necondiționat- n-o crede și pune mărturia adolescentei pe seama vârstei.
„Nu, asta e o minciună, dar chiar aș vrea să se meargă și mai departe, la un detector de minciuni, la IML, medicină legală, să se vadă pentru că asta nu e adevărat”, spune mama.
Polițiștii care au înregistrat plângerea fetei spun că în lipsa dovezilor, n-au cum să ia nicio măsură împotriva tatălui suspectat de viol. Oricum ar fi, cea alături de care trăiește, pare dispusă să-l ierte pe singurul membru al familiei care aduce bani în casă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si