Iarna 2020 şi Marea Conjucţie dintre Jupiter şi Saturn.

21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie: Data de 21 decembrie este una marcanta pentru anul 2020. Este vorba despre conjunctia la grad zero intre planetele in Jupiter si Varsator si Saturn in Varsator. Tot la această dată are loc şi Solstiţiul de iarnă 2020.

„Este un moment de rasunet, un moment pe care il asteptam cu totii mai ales ca acest aspect se formeaza odata la 20 de ani”, spun astrologii.

21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie. Ce este Steaua Crăciunului?

Jupiter şi Saturn vor fi atât de aproape încât vor părea o planetă dublă. Fenomenul mai este cunoscut drept „Steaua Crăciunului”.

„Aceasta conjunctie din 21 decembrie in Varsator va marca un nou univers, o noua vibratie care va fi mai aproape de sufletul nostru. A unei lumi spirituale care se vrea cu o deschidere pe tot ce inseamna partea de informatie, informatica, o era a digitalului, a tot ceea ce inseamna un om nou, modern si a unei perioade avangardiste care va fi un rasunet in tot ceea ce inseamna inovatie”, spun astrologii.

Citeste si: Când are loc solstițiul de iarnă. Va fi cea mai lungă noapte din an

21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie
21 decembrie 2020 - Marea Conjunctie din astrologie

Un nou început pentru întreaga omenire după Marea Conjuncție din 21 decembrie 2020. Horoscop

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deși iarna meteorologică sosește încă de la 1 decembrie, începutul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstițiului de iarnă 2020. El este legat de mișcarea anuală aparentă a Soarelui pe sfera cerească, ce reprezinta consecința mișcarii reale a Pământului în jurul Soarelui.

În 2020, Solstitiul de iarna are loc luni, 21 decembrie.

De asemenea, data de 21 decembrie este una marcanta pentru anul 2020. Este vorba despre conjunctia la grad zero intre planetele in Jupiter si Varsator si Saturn in Varsator. „Este un moment de rasunet, un moment pe care il asteptam cu totii mai ales ca acest aspect se formeaza odata la 20 de ani”, spun astrologii.

Citeste si: 21 decembrie 2020- Marea Conjuncție din astrologie: Totul se va schimba

Tradiţii şi superstiţii de Solstițiu de iarnă 2020

La fel ca prima zi din Noul An, momentul în care ziua creşte din nou şi noaptea scade este privit ca un început, un nou drum, o nouă etapă în viaţa noastră şi a întregii lumi.

Ca să ai noroc, sănătate, fericire şi bani în noul an, trebuie să pui în practică mici trucuri şi superstiţii care te vor ajuta să crezi cu adevărat că vei avea toate acestea.

Citeste si: Când are loc solstițiul de iarnă. Va fi cea mai lungă noapte din an

Se poate spune de fapt că este un efect placebo – crezi că le vei avea şi chiar se va întâmpla! Iată ce să faci:

Tradiţia populară spune că spiritele rele se sperie de lumină şi de zgomotele puternice. De aceea, pe vremuri şi chiar în prezent, în unele locuri, se trosneşte din bici pentru a alunga spiritele malefice din anul care vine.

Prognoza meteo pentru iarna 2020-2021

Prognoza meteo iarnă 2020-2021. Meteorologul Roxana Bojariu a afirmat că cel mai probabil vom avea parte de ierni din ce în ce mai calde, însă cu episoade de viscol şi temperaturi scăzute.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Nu se poate exclude apariția unor ierni reci, dar cel mai probabil este să avem ierni din ce în ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scăzute. Chiar dacă vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnficativ.

Nu trebuie neglijate fenomenele extreme atunci când vorbim despre încălzirea globală. Într-o iarnă caldă, este de ajuns un episod foarte scurt de viscol, care poate da peste cap întreaga economie.

Este probabil să avem ierni geroase, dar șansele sunt mult mai mici față de acum 20-40-60 de ani", a declarat Roxana Bojariu, potrivit B1.ro.

Prognoza meteo iarnă 2020-2021
Prognoza meteo iarnă 2020-2021

2020 ar putea fi cel mai călduros din istorie

„Anul 2020 ar putea să detroneze anul 2016 ca cel mai călduros an începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea, de când avem observații sistematice la nivel global și putem spune, de asemenea, că acest lucru s-ar putea petrece în condițiile în care în Pacificul Tropical avem o fază negativă, nu pozitivă, ca în cazul anului 2016.

Nu este încă sigur, dar așa cum a pornit anul 2020, în orice caz e fie pe poziția 1, fie pe poziția 2(...) Încălzirea globală își spune și mai mult cuvântul în 2020, față de anul 2016", a mai spus meteorologul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si