Michael Osterholm, profesor şi director al Centrului pentru Cercetări şi Politici pentru Boli Infecţioase din cadrul Universității din Minnesota a vorbit încă din 2017 despre o pandemie Sars-Cov-2. Bărbatul a prezis apariția virusului, în urmă cu trei ani.

Perioadă foarte grea pentru întreaga omenire. Virusul nu se oprește aici

Profesorul a transmis că va urma o perioadă foarte grea. „Următoarele 6-12 săptămâni, care vor fi cele mai lungi şi întunecate momente de la răspândirea virusului” a

zis Michael Osterholm. Specialistul susține că un vaccin anti-COVID-19 va fi disponibil abia în al treilea trimestru al anului 2021.

coronavirus
Coronavirus lovește și în 2021.[Sursa foto: google]

Pandemia CORONAVIRUS a fost prezisă încă din anul 2017

Pandemia generată de virusul Sars Cov-2 a fost prezisă de Osterholm în cartea sa „The most lethal threat”, lansată în 2017. Medicul a mărturisit atunci că un nou virus, similar cu gripa spaniolă din 1918, va face ravagii pe întreg mapamondul. Potrivit datelor actualizate, până în momentul de față 42 de milioane de persoane au fost infectate cu COVID-19, iar un milion și-au pierdut viața din cauza virusului ucigaș.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Carantină parțială în România! Lista completă a restricțiilor!

Citeste si: Testul COVID-19- testul rabdarii si al curajului! Romanii sunt hotarati sa le treaca pe toate, numai sa atinga si anul asta plajele grecesti! Cum ne primesc grecii si ce a schimbat pandemia la Grecia, aflati duminica, la "Asta-i Romania", de la 14:30!

În țara noastră avem un număr de 306.991

de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 206.793 de oameni au fost declarați vindecați. În intervalul 8-9 noiembrie, autoritățile au anunțat 130 de decese din cauza COVID-19 la nivelul întregii țări. La spitalele din România locurile la Terapie Intensivă devin din ce în ce mai limitate. Ieri, șase oameni și-au pierdut viața din cauza faptului că nu au mai avut loc în spitale. Întâmplarea a avut loc la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si