Individul care face dezvăluirile e un fost luptător din Legiunea Străină care deține un club de MMA în Dej și- potrivit unor surse- ar fi un apropiat al indivizilor de acolo- acuzați de proxenetism. Concret- l-ar cunoaște îndeaproape pe cel poreclit Șarpele Nebunu- liderul acelei grupări- despre care spune că ar fi făcut afaceri ilegale cu Alex Bodi.

„Șarpele ăsta le ducea la un bar în Germania ei erau toți împreună barul ăla era a lui Alex Bodi și al încă unuia din Sibiu care a fost în clanul lui Clămparu Lui îi zice Tâmplaru. Clămparu, Tâmplaru!”, spune bărbatul.

Alex Bodi are o avere impresionantă, dar s-ar putea să rămână fără ea. Sechestru pus de procurori

El povestește cu lux de amănunte cum ar fi fost racolate tinerele și duse cu forța în străinătate.
„Bă, nu doar că le duceau le tăiau degete, le injectau cu heroină, le luau cu japca”, spune luptătorul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Și au cumpărat imperiu- potrivit anchetatorilor. Din banii obținuți de prostituate- Tâmplaru și-a luat pensiuni. Iată cum arată una dintre ele- situată într-un peisaj de basm din Sibiu. Nici Alex Bodi nu stă rău. În presă s-a scris că ar avea mai multe vile atât la Mediaş cât și în județul Ilfov, așa cum este imobilul din Voluntari din care a fost ridicat de trupele speciale.

Averea lui Alex Bodi ar putea fi împărțită după sechestru la fetele torturate

Mai mult, există zvonuri potrivit cărora Bodi ar deține și o casă la Monte Carlo, pentru care ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de euro. Iar pe lista achizițiilor imobiliare făcute de afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane s-ar afla și un castel din Sighișoara. Colecția de mașini de lux e una impresionantă- dar și cea de bijuterii. Anchetatorii au pus sechestru pe averea lor- după ce i-au arestat preventiv.

„Procurorii care anchetează cazul au pus sechestru pe bunuri pentru că au suspiciuni că ar fi provenite din activități ilicite. Totuși, afaceristul își poate recupera bucățica de avere dacă va demonstra că autoturismul, terenul și banii au fost obținuți prin muncă cinstită”, relatează reporterul Kanal D.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Dacă vor fi condamnați, o parte din bunuri vor fi vândute, iar banii vor fi dați drept despăgubire femeilor exploatate în diferite țări din Europa.

Printre ele și fosta nevastă a lui Alex Bodi- despre care procurorii spun că ar fi câștigat și câte o mie de euro pe zi din prostituție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si