Afaceristul Ioan Niculae a împlinit 66 de ani. Ioan Niculae și soția lui au contractat noul coronavirus la începutul lunii noiembrie. Recent, formația giurgiuveană s-a confruntat cu un adevărat focar de COVID-19. La finalul lunii octombrie, nu mai puțin de 27 de jucători erau infectați cu cumplitul virus, de la prima și la a doua echipă.

Potrivit unor surse din interiorul spitalului “Victor Babeș”, omul de afaceri se află în stare gravă, la ATI, transmite gandul.ro.

”Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, a declarat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat. 

Ioan Nicolae, în piscină alături de Dan Capatos

Ioan Niculae are o avere impresionantă

Ioan Niculae a condus vreme de ani de zile topurile ca cel mai bogat om de afaceri din România. Însă averea milionarului a scăzut în ultimii ani, de la 1,7 miliarde de euro în 2013 la circa 700 milioane de euro, potrivit ultimelor estimări.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ioan Niculae a înființat compania Interagro în 1994 împreună cu un partener britanic. Interagro este unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. În 2016 grupul avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați, potrivit ultimelor date de pe furnizate de Ministerul de Finanțe.

Coronavirus în România: alte 161 de decese în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost 8.134 de cazuri noi de COVID-19, din 33.021 teste efectuate. Până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Nu mai puțin de 335.764 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.134 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si