Iată câteva mesaje pe care le poți trimite în ziua de 1 Decembrie, prietenilor, românilor de pretutindeni

Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toata suflarea românească. La mulți ani Române!

Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez, La mulți ani!

La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!

La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulți ani Romania! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!

Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani romane, la mulți ani Romania!

De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Mesaje de 1 Decembrie 2020 pentru români: La mulți ani de Ziua Națională!
Mesaje de 1 Decembrie 2020 pentru români: La mulți ani de Ziua Națională!

Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii.

Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați.

De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Ziua Naționala a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aducă in fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți roman.

Cu ocazia Zilei Naționale va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

Citeste si: La mulţi ani de Sfântul Andrei 2020! Felicitări şi mesaje frumoase pentru Andreea şi Andrei

Ziua de 1 decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal din istoria României, dată la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu România, totodată cerându-se un singur stat naţional. Cu toate acestea, primul pas a fost făcut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Când Sfatul Ţării din Basarabia a proclamat Republica Democratică Moldovenească. Apoi, la 24 ianuarie se adoptă declaraţia de Independenţă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si