STB anunță că linia tramvaiului 41 este blocată pe ambele sensuri pe Șoseaua Virtuții între stațiile Orșova și Ciurel, iar călătorii vor fi preluați cu autobuzele.

Accident grav pe linia de tramvaiului 41 din Capitală

Accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16:40. Din primele informații, șoferul unui autovehicul care circula pe Șoseaua Virtuții către Splaiul Independenței, ar fi pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea, astfel a pătruns pe șinele tramvaielor.

Impactul produs a fost atât de puternic, încât gardul separator metalic pentru linia de tramvai a fost distrus, iar autovehicul s-a răsturnat.

În urma accidentului, doi copii, care erau pasageri în automobil au fost transportați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru îngrijri medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru a putea stabili cu exactitate cauzele accidentului

Conducatorul auto, aparent teafăr, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, anunță Brigada Rutieră.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: A murit actorul cu cel mai memorabil rol din Războiul Stelelor

Polițiștii fac cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si