Formația giuleșteană a rămas din nou fără antrenor principal. Interimarul Mihai Iosif a fost depistat, luni, pozitiv la COVID-19, astfel că a intrat în izolare și nu va mai sta pe banca tehnică la acest ultim joc din acest an. Așadar, rapidiștii au rămas fără antrenor în ultimul meci oficial programat în anul 2020, derby-ul cu frații de la ASU Politehnica Timișoara, duminică, de la ora 13:30, în etapa a 15-a a Ligii 2.

Mihai Iosif a fost numit antrenor interimar în locul lui Adrian Iencsi, demis după o perioadă neagră traversată de Rapid într-un moment în care Iencsi era infectat cu COVID-19 și era în izolare.

Starea lui Mihai Iosif este una bună și va sta în izolare timp de 14 zile

"Din păcate, Mihai Iosif, antrenorul nostru, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, după ce s-a testat în această dimineaţă. Miţă a prezentat aseară simptome specifice infecţiei cu noul Coronavirus, iar în urma testului a primit rezultatul pozitiv, astfel că, imediat după confirmarea rezultatului, a intrat în izolare pentru 14 zile, starea lui fiind una bună", a anunţat FC Rapid luni seară.

Șase jucători ai Rapidului au avut COVID-19 în acest sezon, unul încă are și e în izolare

Citeste si: Anunț îngrijorător OMS: Oamenii riscă viitoare pandemii dacă suferă de ”amnezie”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Angela Merkel, un nou avertisment

În acest moment, Rapid îl are în izolare, depistat pozitiv cu COVID-19 săptămâna trecută, la 25 noiembrie, și pe fundașul Bogdan Manole. Totodată, jucătorii Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei și Petre Goge, cât și patru membri ai fostului stafful tehnic, printre care și fostul antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Rapid în această toamnă.

Sursa: Prosport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si