Eva a declarat că a fost plimbată cu mașina prin județul Mureș

”În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureș.

De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin județul Mureș, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său.

Odată cu găsirea acesteia, mecanismului "Alertă Răpire Copil" a fost oprit, iar cercetările continuă, în vederea identificării autorilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.

Fata în vârstă de 15 ani a fost răpită de pe stradă de către niște indivizi necunoscuți, chiar de langă unchiul său

Citeste si: Minoră răpită în Târgu Mureș. A fost luată de pe stradă și urcată cu forța într-o mașină

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Angela Merkel, un nou avertisment

Cu doar o zi în urmă, în presă apărea o știre potrivit căreia o fată în vârstă de 15 ani ar fi fost răpită în plină stradă, în Târgu Mureș,

de doi indivizi necunoscuți, în timp ce era alături de unchiul său. Cel care a alertat polițiștii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 și a spus că cei doi bărbați au coborât dintr-o mașină neagră, l-au agresat și au luat-o cu forța pe nepoata sa. Răpitorii fetei au demarat apoi în trombă într-o direcție necunoscută.

Fata este de etnie romă, are domiciliul în Odorheiu Secuiesc, județu Harghita, iar de aproximativ o lună a venit la unchiul său.

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si