Fata este acuzată că a ucis-o cu cruzime pe bătrâna de 72 de ani, pentru bani. Adolescenta este din Călăraşi, însă anchetatorii spun că a fugit de acasă în urmă cu două luni şi s-a refugiat la prietena ei din Brasov, cu un an mai mică. Cele două fete au ţesut împreună un plan diabolic, ca să o jefuiască pe femeie.

„Au venit aici și au sărit gardul acestei case, iar apoi au așteptat în curte câteva ore bune până când toate luminile s-au stins. În miez de noapte, tinerele au spart geamul de la parterul imobilului, iar apoi au intrat în casă”, relatează corespondentul Kanal D la Galați, Iuliana Basalic.

Adolescenta care a ucis și jefuit o bătrână i-a câștigat încrederea mai întâi. Acum este arestată

Locuinţa nu le era deloc străină fetelor, pentru că minora de 17 ani o cunoştea bine pe pensionară, cu care era rudă îndepărtată, şi pe care o şi vizitase de mai multe ori.

„Se pare că a avut incredere și a primit-o în casă și știa unde să găsească anumite lucruri și a acționat.
Nu cred că avea, în afară de bijuterii banale pe care le are oricine.

Bani probabil că știa că a luat pensie”, spun vecinii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trezită de zgomote, bătrâna le-a surprins pe cele două fete în casă, ceea ce i-a fost fatal. Fără să stea pe gânduri, cea mare a atacat-o cu sălbăticie.

„Inculpata majoră a atacat victima cu cuțitul pe care îl avea asupra ei, provocându-i mai multe leziuni, moment în care victima a țipat iar unul dintre vecini a auzit și a alertat organele de poliție. Au sustras mai multe bunuri, bijuterii”, informează anchetatorii.

Vecinii bătrânei, şocaţi de ce le-a fost dat să audă, spun că ştiau că nepoata femeii era un copil cu probleme, însă nu s-ar fi gândit niciodată la o asemenea grozăvie.

Adolescenta care a ucis bătrâna avea probleme în familie

„A încercat să îi facă foarte mult bine. Deci era un copil dificil, un copil care mama era plecată în străinătate, stătea cu o bunică, abandonase școala. O apucase pe drumul ăsta și încerca să o ajute și uite răsplata”, spun oamenii.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

De altfel, şi postările făcute de cele două adolescente pe reţelele de socializare, par să demonstreze că în spatele fotografiilor se ascund gânduri tulburi, spun specialiştii.

„Rata infracţionalităţii juvenile este legată de tulburările de comportament care de cele mai multe ori implică afişarea unui comportament rebel sau folosirea unui filtru”, spun psihologii.
Cele două fete au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Cea majoră este acuzată de omor, iar cea minoră, de furt calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si