Curtea de Apel București a admis cererea lui Liviu Dragnea de a se întoarce la muncă, după ce fusese sancționat pentru interviul dat din închisoare, scrie Mediafax.

„Admite acțiunea în parte. În baza art.14 din Legea nr.554/2004, suspendă executarea: -art.17, alin.4 din Decizia ANP nr.500165/2017, în măsura în care retragerea de la muncă este determinată de aplicarea sancțiunii disciplinare prevăzute de art.101, alin.1, lit.d din Legea nr.254/2013.

-art.24, lit.c din Decizia ANP nr.500165/2017, în măsura în care interdicția de folosire la activităţi cu caracter gospodăresc este determinată de aplicarea sancțiunii disciplinare prevăzute de art.101, alin.1, lit.d din Legea nr.254/2013. până la pronunţarea instanţei de fond asupra acțiunii în anulare. Respinge în rest acțiunea. Cu recurs, în 5 zile de la comunicare”, este decizia pe scurt a Curții de Apel București.

Citeste si: Un celebru regizor român e de partea lui Liviu Dragnea: ”Sunteți singurul deținut politic din România!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe 10 septembrie. Flavia Teodosiu, avocata lui Dragnea, a declarat că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii "injuste" luate la nivelul ANP şi

Penitenciarului Rahova, acesta având "mai multe hernii la nivelul coloanei".

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

De ce a fost sancţionat Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă. Cum zilele de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancțiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii, pe Skype.

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea și soția s-au împrumutat cu o sumă uriașă! Vezi ce au făcut Valentin și Gina Dragnea cu 6,3 milioane de lei!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si