Casa din imagine se vede și din avion pentru că stralucește toată! Milioane de becuri colorate o scaldă în lumină dintr-un colț în altul. Bogdan- proprietarul- e tare mândru!

„Aici avem o crenguta cu multe beculete, e achizitionata de la Londra dintr-un targ si renul de langa, tot la fel, e o lumina calda si renii de pe casa.

Ei au fost colorati dar eu i-am modificat”, spune proprietarul.

Una mai sclipitoare ca alta, decorațiunile îți iau ochii oriunde ai arunca privirea. Renii sclipitori, stelele aurii și omul de zăpadă nemuritor binedispun, într-o clipită.

Casă împodobită cu sute de beculețe. Proprietarul le-a cumpărat în timp

Bogdan nu le-a cumpărat pe toate odată, ci și-a îmbogățit colecția de la an, la an. Acum, are atât de multe încât îi e greu să le depoziteze în altă parte decât pe casă și în curte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mie mi-a placut multicolor. Adica sa fie mai multe culori nu doar una, sa inspire mai multa veselie, mai multa bucurie si sper la oameni sa le placa, care vor vedea sa fie multumiti de pasiunea mea”, spune proprietarul.

Uluiți, adulții se grăbesc s-o fotografieze. Cei mici- în schimb- rămân cu gura căscată.

„E cum e casa lui Mos Craciun numai ca este in Santimbru! Mie mi se pare ca e ca un paradis”, spun micuții.



„Vin si din alte localitati, le admira, le place. Cum sa nu le placa? E un decor de Craciun”, spune proprietarul.

Pentru împodobirea casei, bărbatul a muncit o săptămână și jumătate, ajutat de mai mulți prieteni. Dincolo de satisfacția care îi umple sufletul, ceva îi dă- totuși- de gândit- viitoarea factură la curent.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si